- 29 Eylül 2013
- 36
- 1
- 18
- Konu Sahibi catladylelli
Merhaba kizlar!
Bugun aglayarak doktora gittim, sivilcelerim aldi basini gidiyor...
Yuzumde 5 tane aktif sivilce ve birsuru izler var (kirmizi leke)
Sirtim cok daha kotu.. Kollarima ve karbima kadar dagildi.
Biktim artik bu sivilcelerden, 10 senedir var, bazen duzeldigini zanedrken birden cogaliyor.
Bugun doktor bana tetracykline (antibiotik hap) verdi 3 ay kullancakmissim, ayni zamanda clindoxyl verdi.
Benim sorum bu tetracyklin uzun vadeli bir cozummu? Yoksa sadece kullandigin vakitmi sivilceleri yok ediyor.
Antibiotikkin zararli oldugu icin, temel cozum olmayacaksa atmamaya karar verdim.
Lutfen deneyenler tecribelerinizi yazin! Ozellikle tamamen bu haplar sayesinde kurtulanlar yazsin.
Cogu haplari birakdikdan sonra sivilcelerin geri geldigini yazmislar, umarim baziniza da temel cozum olmusdur.
Simdiden tessekurler
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bugun aglayarak doktora gittim, sivilcelerim aldi basini gidiyor...
Yuzumde 5 tane aktif sivilce ve birsuru izler var (kirmizi leke)
Sirtim cok daha kotu.. Kollarima ve karbima kadar dagildi.
Biktim artik bu sivilcelerden, 10 senedir var, bazen duzeldigini zanedrken birden cogaliyor.
Bugun doktor bana tetracykline (antibiotik hap) verdi 3 ay kullancakmissim, ayni zamanda clindoxyl verdi.
Benim sorum bu tetracyklin uzun vadeli bir cozummu? Yoksa sadece kullandigin vakitmi sivilceleri yok ediyor.
Antibiotikkin zararli oldugu icin, temel cozum olmayacaksa atmamaya karar verdim.
Lutfen deneyenler tecribelerinizi yazin! Ozellikle tamamen bu haplar sayesinde kurtulanlar yazsin.
Cogu haplari birakdikdan sonra sivilcelerin geri geldigini yazmislar, umarim baziniza da temel cozum olmusdur.
Simdiden tessekurler

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Son düzenleme: