- 15 Mayıs 2010
- 114
- 0
merhaba arkadaşlar. ben 13 yaşındayken başladım bişeyler kullanmaya. yüzümden utanıyordum resmen bizde genetik annem teyzem fln hep sivilceler... ve onlarda izler var delik gibi bende öyle olcak zannetmiştim ... ama ben 21 yaşımdayım ve hiç öyle delikli izlerim yok çok şükür. . ilk salyangoz özlü krem denedim ellezza diye . o zaman çok pahalıydı 110tl civarında bi kere aldım kullandım. devamlı kullanmak gerekmiş pek faydasını göremedim. avonun saçmasapan akneye karşı ürünlerini, temizleyicilerini kullandım. benden tavsiye sakın kullanmayın. daha kötü yaptığına eminim. sonra doktora gittik. burda topik açan ve çok memnun kaldık diyen bir arkadaşa yazılan alkollu karışımdan verdiler. benim cildim çok hassastı belki de o yüzden ama kıpkırmızı oldum yanmış gibi oldu yüzüm. iki gün sonra bıraktım ve doktora gittim bana fayda etmediğini ve durumu izah ettim. ve antibiyotikle beraber sivex ve imex verdi. 3 ay kullandım ve inanılmaz derece değişklik oldu. sonra antibiyotiği kesti. tetradox ve ımex kullanmaya devam ettim. bu çok iyi bir süreçti. sonra bıraktım iyi oldu çünkü yüzüm. ama cilt aynı cilt değilmi yeniledi bi zaman sonra ben elleza aldım tekrar 3 kutu bitene kadar onu kullandım. çok iyi iş yerimdekiler yüzüme bir canlılık parlaklık geldiğini söylediler. tabi onun dışında başka şeylerde yaptım bu siteden okuduklarımı. mesela elma sirkesiyle akşamları işten gelince siliyodum yüzümü. o da çok iyi geldi. salyongoz özlü kremin de çok çeşidi var mesela ellezza pahalı diye salvolin aldım yeni ama hiç memnun değilim. hatta sivilcelenme de oldu ama ona bağlamak istemiyorum. alırsanız kesinlikle ellezza. burdan kendimden küçük kardeşlerime yeni başlayanlara en azından şunu öneriyorum avon gibi kozmetikleri sakın kullanmasınlar. ilk doktor tedavisine başlasınlar. farklı şeyler ayrıca yüzünüzde tüylenme bile yapabilir. mesela bende olduğu gibi...
Son düzenleme: