Ne ilacı bu ne için içiyorsunuzHiç mi yok bu ilacı içen ???
Bu ilacı içip hemen yatmamak gerekiyomuş benim hatam bu oldu sanırımBen yillar once kullanmistim.Ilk gunler mide bulantisi yapmsti,sonra gecti.Bi gece hastayken atesten uyuyamamis biseyler atistirip minoset plus icip uyumustum.Sabah terlemisim su gibiyim mideme bi kramp girdi,oluyorum sandim.Kbb dokroruna gittim.Gizli gastrit olabilir dedi.Endiskopi ile baktirmak lazim.Ilaclarin mideye bu kadar etki etmesi pek de iyiye isaret degil malesef
Sivilce içinBende kullandım 2 yıl önce filan hiç bi yan etki yapmadı.doktor bol suyla içmemi söylemişti ne için kullanıyosunuz
Sivilce içinNe ilacı bu ne için içiyorsunuz
Bende hiç bi işe yaramadı tavsiye etmem boşa kullanma.eğer sivilcen çoksa roakutane tedavisine başla.Sivilce için
Onu kullandımBende hiç bi işe yaramadı tavsiye etmem boşa kullanma.eğer sivilcen çoksa roakutane tedavisine başla.
O geçirmediyse bu hiç geçirmez.en etkili ilaç geçirmemiş.Onu kullandım
Aslında gecmişti şimdi iz bırakan turden cıkıyo sivilce öyle dedi dr bu ilacı verdiO geçirmediyse bu hiç geçirmez.en etkili ilaç geçirmemiş.
Demekki yeterli dozu tamamlamamışsın.yoksa çıkmazdı yada çok nadir çıkardı.Aslında gecmişti şimdi iz bırakan turden cıkıyo sivilce öyle dedi dr bu ilacı verdi
Evet ay olarak tamamlamadımDemekki yeterli dozu tamamlamamışsın.yoksa çıkmazdı yada çok nadir çıkardı.
O zaman tetradoxla filan hiç uğraşma roakutane ı tamamla.çünkü tetradox geçirmiyor.Evet ay olarak tamamlamadım
Ilaci birak ve doktorun verdigi mide ilaclarini kullan. Kalici olmaz merak etmeŞu an sivilceden cok bu yemek borusundaki acı nasıl gecer onu dusunuyorum katı bşy yerken yutkunamadım boğuluyorum sandım ve gecmiyo iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?