tetradox kullananlar bakar mı?

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
163
merhaba, sivilcelerim onca kullandığım ilaçtan sonra tekrar arttı.. doktora gidip son çare olarak roaccutane istedim, yazmadı. tetradox verdi. onu da kullandığımdan beri daha çok artırdı. yüzüm sivilceleri kusuyor mu? iyi mi yani?

Roccatane en son çare verilen ilaçtır çünkü ciddi anlamda ağır,tehlikeli,yan etkisi fazla olan ilaçtır.

Tetradox ilk zamanlarda sivilcelenmeyi artırabilir. Dediğiniz gibi ciltteki fazla yağı dışarı atıyor.

Ama bu etki uzun sürerse doktorunuza danışın.

teşekkür ederi m kaç yıldır ugrasıyorum sivilceler için bi sürü ilaç denedim cilt bakımı denedim olmadı yani geçmiyor... 20 yasına geldim üniversitede böyle geziyorum :S

evet böyle olması normal bende kullanıyorum 3. aya gireceğim ilk ay daha cok cıkarttı sonra kurutuyor ve artık çok az sivilce çıkıyor ama sivilce izlerim hiç geçmiyor kırmızı kırmızıı onlarada bir çare bulsam iyi olucak

Bende 1,5 aydır kullanıyorum benim yüzümde birden bire yanaklarım da azdı ama suan sivilce den çok kırmızı lekeleri var 2. Ayda doktor e ve à vitaminide verdi bide bi krem hazırlattı eczaneden suana kadar hapların kremin bi etkisi görünürde yok bide üstüne elmacık kemiğin olduğu yerler bi iki gündür yanık gbi oldu çok moralim bozuldu krem demi bilmiyorum eczaci çok az sivilce lerin olduğu yerlere sur kızartır demişti sanki doktora gitmeseydim kendi halinde duzelirdi diye düşünmeye başladım yarın bi doktora gidip sorayım diyorum bakalım bin önce iyileşir inşallah

Ben onu kullanalı baya oluyor ve pek bir işe yaramadı bende ilacı bırakınca geri döndü sivilceler ve tabiki izlere hiç etkisi olmadı yaza doğru o ağır haptan kullanmayı düşünüyorum tek çare gbi geliyo...

merhabalar bende pazar gununden brıdır kullanıyorum 5 gun oldu.
3 aydır bu ılacı nasıl kullandınız.eczane sabah aksam ıc dedı ama bır kutu bıtmek uzere 2 adet daha alıcam.yarın.kımıde demıs 1 ogun alın

Ben sadece aksamlari iciyordum tetradoxu kullanali cok oldu ve birakinca sivilcelerim geri geldi simdi aknetrent kullaniyorum tabi herkeste ayni etkiyi gosterecek degil

ne zamandır kullanıyorusun aknetrent . memnunmusun :))
1 bucuk aydir kullaniyorum henuz cok erken bisey diyemicem sivilceleri disari attiriyor ilaca alisana kadar bas donmesi oldu suan yok onun disinda birde eklem agrisi yapiyor bende ama dayanilmicak gibi degil biraz yani :) sendemi kullanmayi dusunuyosun

Evet bu gün başlarım diyodum ama tahlil sonuçlarımda kolesterol olması gerekenden fazla çıkınca doktorum başlıyamayız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…