Tetiklenen tüylere karsi napa bilirim?

derya2423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
114
-28
96
34
Lütfen bana yardimci olun. Üst kolumda lazer yapdirdim ve ince ayva tüylerim siyah kıl oldu ve omuzuma yayildi. Ağdayla alsam azalir mi yoksa sarartsam mi? Cok takiorum resmen piskolojim bozuldu. Yardim edin arkadaşlar lütfen.

Şimdiden teşekkürler.

Sari tuylere alex ise yaramazki aksine berbat eder uygulayan yer nasil bir sacmalik yapmis oyle. Tuylerinin tek cozumu igneli fazla yalniz lazer vurdurma igneli icinde zor oluyor.

Sari tuylere alex ise yaramazki aksine berbat eder uygulayan yer nasil bir sacmalik yapmis oyle. Tuylerinin tek cozumu igneli fazla yalniz lazer vurdurma igneli icinde zor oluyor.
Igneli yapaam omuzuma ve üst kola sonsuza kadar gider mi kılar ? Iz kalir mi ondan cok korkiorum. Şu an maddi durumum iyi değil bi süre başka cözüm lazim ama ilerde kesin iğneli yapicam.

En iyisi sir ağda yap ya, daha etkili... Yada epilatör varsa o da azaltır.

Bende öyle düşündüm canim ardindan limon tuz sürmeyi düşüniom. Belki fayda ederse kurtulurum. Cok pişmanim ya okadar para verip üstünede artdi...
Ben omuzlarıma kadar epilatörle alırım, az, sarı ve geç çıkar. Herkese epilatör kullanmayı çok tavsiye ettim ama ben de yeni yeni sir ağda denemeye başlıcam bakalım :) onca zamanının ve paranın boşa gitmesine ve böylesine zarar etmene üzüldüm, umarım geçer. Bi de limon sarartırmış ya saçı falan belki o da iyi gelir hem azaltır hem sarartır.

Ben hep epilatör kullandım hiç ağda tecrübem yok, tüylerim elle bile çektiğinde kökten gelir tavsiye ediyorum epilatörü

İnce ayva tüyleri sarartıyor kıl gibi olanlara etkisi yok. Zaten kıl köklerini besliyor da daha siyah ve gür çıkıyor kullanmamanı tavsiye ederim
agda yapsam siyah kilar azalir mi veya tüy olut mu ? Omuzda agda sivilce yapio diye duymuşdum, denesim mi yine.
Teşşekürler

agda yapsam siyah kilar azalir mi veya tüy olut mu ? Omuzda agda sivilce yapio diye duymuşdum, denesim mi yine.
Teşşekürler
Yani öyle hemen azalma olmaz maalesef ama epilasyon da diod kullanılmış olsaydı bu kadar artmazdı tüylerin bi daha gitme imkanın olursa iyice araştır benim gittiğim yer beni uyardı mesela kolumun üst kısmına işlem uygulanmıyor. Dediğim gibi ağdayı dene sen şimdilik

cok şanslısın canım ya. Keşke benide uyarsalardi ve alex kulanmasalardi. Ozaman agda kulanim inşallah bşey yarar. Teşekkürler canım.

agda da epilatorde artirir .
Epilator düzenli ve uzamadan alınan tüyleri zamanla azaltıyor. Ben her hafta bir kez kullanırım 5 yıldır düzenli olarak ve neredeyse hiç kalmadı vucudumda azaldı. Ki bayagi dertliydim bu konuda çünkü beyaz tenliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…