Doktorun dediği aile hekiminin yaptığından farklı bir aşı aile hekimi tetenoz yapıyor sadece.Gebelik sirasinda asi vurulmaktan bahsediyorsunuz degil mi?
Aile hekimliginiz zaten temin edip, asi onerisinde bulunacaktir, niye kendiniz arayisa gectiniz ki? Turkiye'de yasamiyor musunuz?
Doktorun dediği aile hekiminin yaptığından farklı bir aşı aile hekimi tetenoz yapıyor sadece.
Direk bu isimle soracağım teşekkürler. Eczacılar ne hikmetse ısrarla öyle bişey yok biz tek tek bulup karistiriyoz diyoDoktorunuzun söylediği 3’lü aşının adı “adacel”. Kadın doğumcular artık dediğiniz gibi 28. Haftada tek doz bu aşıyı öneriyor. Eczacınızdan isteyebilirsiniz. Bana da doktorum bu şekilde önerdi ama benim gebelikten önce tetanoz aşılarım tamdı bu nedenle gebelikte tek doz tetanoz aşısını yaptırmayı tercih ettim .
Doktorunuzun söylediği 3’lü aşının adı “adacel”. Kadın doğumcular artık dediğiniz gibi 28. Haftada tek doz bu aşıyı öneriyor. Eczacınızdan isteyebilirsiniz. Bana da doktorum bu şekilde önerdi ama benim gebelikten önce tetanoz aşılarım tamdı bu nedenle gebelikte tek doz tetanoz aşısını yaptırmayı tercih ettim .
Direk bu isimle soracağım teşekkürler. Eczacılar ne hikmetse ısrarla öyle bişey yok biz tek tek bulup karistiriyoz diyo
Evet yaptırdım hiç bir yan etki olmadıMerhabalar , Adacel’i yaptırdınız mı acaba? bir yan etkisi oldu mu? çok teşekkürler
çok sağolun önemli olan bebişe bir yan etkisi olmaması zaten.Evet yaptırdım hiç bir yan etki olmadı
Yok rahat olun zaten onun sağlığı için yapılan bişeyçok sağolun önemli olan bebişe bir yan etkisi olmaması zaten.
Merhaba 2 doz tetanoz + adacel mi oldunuz hamilelik sürecinde ? Yoksa 1 doz tetonoz bıde adacel mi ?Evet yaptırdım hiç bir yan etki olmadı
Sadece tek doz adacel oldum. İçinde tetenoz var zatenMerhaba 2 doz tetanoz + adacel mi oldunuz hamilelik sürecinde ? Yoksa 1 doz tetonoz bıde adacel mi ?
Pekı ilacı eczaneden aldınızz nerede vurdurdunuz asıyı eczane vuruyor mu ?Sadece tek doz adacel oldum. İçinde tetenoz var zaten
Eczaneden aldım sağlık ocağında vuruldum eczane vurmadıPekı ilacı eczaneden aldınızz nerede vurdurdunuz asıyı eczane vuruyor mu ?
Tamam cok teşekkür ederimmEczaneden aldım sağlık ocağında vuruldum eczane vurmadı
polio içeren canlı virüs taşıyan aşı demek. boostrix öneriliyorDoktorunuzun söylediği 3’lü aşının adı “adacel”. Kadın doğumcular artık dediğiniz gibi 28. Haftada tek doz bu aşıyı öneriyor. Eczacınızdan isteyebilirsiniz. Bana da doktorum bu şekilde önerdi ama benim gebelikten önce tetanoz aşılarım tamdı bu nedenle gebelikte tek doz tetanoz aşısını yaptırmayı tercih ettim .
adacel markasını doktorunuz mu tavsiye ettiYok rahat olun zaten onun sağlığı için yapılan bişey
Evetadacel markasını doktorunuz mu tavsiye etti
“Adacel” ve “adacel polio” farklı aşılardır. Benim burda bahsettiğim aşı “adacel” dir. Gebelere de yapılan “ adacel” dir . “ adacel polio” gebelere yapılmıyor zaten.polio içeren canlı virüs taşıyan aşı demek. boostrix öneriliyor
canlı virüs bebeğe zarar verebilir deniliyor
ben de merak ettim ne yapmalıyız