tetenoz asısı

Ben 30 haftalığım tetanoz yaptırmadım. Doktoruma sordum isteyen yaptırsın ben zorunlu tutmam dedi. Bir de ilk 3 ayda bu aşı yapılmıyomuş. Demek ki çok masum değil die düşünüyorum ben. O yüzden yaptırmayı düşünmedim. İnşallah yanlış düşünmemişimdir geçti artık zaten. 28. haftadan sonra erken doğumu tetikliyor

benim bir sürü arkadaşım doğum yaptı ve hiçbiri aşı olmadı.ben de bu tetanoz aşısını ilk defa bu sitede gördüm bu kadar hamilelikte yaptıranı.tetanoz doğum esnasında kullanılan aletler steril değilse vs. diye yapılabilecek bi aşı.eh kimse de evde ebeyle ilkel şartlarda doğum yapmayacağına göre.yani hepimiz güvendiğimiz bildiğimiz temiz bir hastanede doğum yapmayı tercih edeceğiz.yine de doktor ısrarla yaptırma taraftarıysa o başka.ama ben etrafımda hiç duymadım.

benimde doktorum yaptırmana gerek yok dedi anlamadım valla netteki sitelerdede yaptırılması lazım dio???

canım dogum sırasında olusan kesıklerden Allah korusun hastalık kapma dıye yaptırın dıyolar...

kızlar bencede bu aşı çok masum değil yaklaşık 1 ay once bı tanıdığımız yaptırdı ve bu aşıdan dolayı bebeğini maalesef kaybetti detaylı bır bılgım yok ama aşıdan olduğunu biliyorumCADIARZU

kızlar 24 bıttı 25 haftanın ıcındeyım ası ıcın gecmı kaldım

canım tetanoz aşısı 1, doz 20, haftada 2, doz 1 ay sonra olmak üzere vuruluyo bence gerekli çevremde bi ssürü hamile var ve hepsi yaptırdı diye biliyorum bebek için gerekli aslında senin sağlık ocağına kayıtlı olman lazım ordaki doktor söylüyor.....:CüvCüv:

kızlar bencede bu aşı çok masum değil yaklaşık 1 ay once bı tanıdığımız yaptırdı ve bu aşıdan dolayı bebeğini maalesef kaybetti detaylı bır bılgım yok ama aşıdan olduğunu biliyorumCADIARZU

ben buna inanmıyorum 2 tane arkadaşım var hep düşük tehlikesi ile yattılar şimdi biri 7, ayı geçti diğeri ise 5, ayı geçti ikiside yaptırdı aşıları hiç bişey olmadı hala gebelikleri devam ediyor bi tanede ablam var tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ikizdi teki düştü oda yaptırdı onunkide normal sizinki istisna bence ... bende 2 doz vuruldum nazar deymesin herşey yolunda :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar 24 bıttı 25 haftanın ıcındeyım ası ıcın gecmı kaldım

canım söylemeyi unutmuşum 28, haftaya kadar zamanın var ayrıca bi cihazla bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar duyulursa aşıyı vuruyorlar duyulmazsa başka bi zamana gün veriyorlar...:nazar:

ben bugun gidip oldum kızlar konuyu ben acmıstım.hemsıre 83 dogumlu oldugumu duyuncA sen ilkokulda 2 dozu olmussundur dedi asıyı yaptı bu 3. dozdu dedi ve 1 sene sonra tekrar gel 4.dozu vuralım dedı

Sağlık ocağından 26. haftada çağırdılar beni.Daha erken yapmadılar. Sağlık bakanlığının genelgesi varmış. '0. hafatadan sonraki düşüklerin nedeni bu aşı mı diiye araştırıyorlarmış. O yüzden 26. haftamda yapacakalrmış Hemşirelerin bana söylediği bu

arkadaşlar ben ilk aşımı 14 eylülde yaptırmıştım.ebe 14 ekimde ikincisi için çağırdı.fakat ben şehir dışında olacağım için ayın 19 unda gidebileceğim.ebeyide arıyorum ulaşamıyorum.acaba bi sorun olur mu

X