geçmiş olsun belliki terslikler üstüste gelmiş benimde en çok korktuğum bi köpek tarafından ısırılmaktır,neyse ben tetenoz aşısıyla ilgili bişey söylicem,
bende bu aşıyı sağlık ocağında yaptırdım herhangi bi sebebi yok normalde herkesin yaptırması gerekiyormuş,
bana ilk iğneyi yaptılar 3 ay sonra gel 2. dozu yapacağız dediler gittim onuda yaptırdım ,sonrasında 1 yıl sonra gel dedi 3. dozu yapacağız dediler onuda yaptırdım ve aşılarımı tamamlamış oldum.
şimdi hamileyim,hamilelikte bu aşıyı yaptırmayanların yaptırması gerekiyormuş dr bana hatırlatma iğnesi yaptır dedi ama ben aşılarımı tamamladığım için yapmıcam,
bence sende hastanede sor belkide acil olduğu için tek doz yapmışlardır benim bildiğim böyle içine sinmezse sağlık ocağına sorabilirsi çünkü bu aşılar normalde hs değil sağlık ocağında yapılıyor
tekrar geçmiş olsun.
Anladımm o zaman ben pazartesi doktora sorayım devamı var mı diye, sonra da not ediyim ilk olduğum günü ona göre giderim eğer git derse doktor...
Sahibi hiçbir şey yapmaz hiçbir şey yapmaz dedi köpeği sevmek istediğimizde sonra hayvan ısırınca bilmemkimi de ısırdı hiçbir şey olmadı merak etme kuduz aşısı var falan falan..Madem öyle baştan niye bir şey yapmaz diyorsunHiç yaklaşma canım başkasının köpeğine dikkatli ol
Bu arada Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebişine kavuştursun inşallah seni de.. Çok teşekkür ederim..
sağol canım allah sanada şifa versin en yakın zamanda inşallah.
kim ne derse desin yaklaşmam zaten çok korkarım köpekten
Benimde yıllar önce ayağıma çivi batmıştı
Bende gittim tek sefer oldum aşıyı :44:
Gayet sağlıklıyım
Huzursuzsun belliki,git bi sor bişey kaybetmezsin
Geçmiş olsun
Ben de geçen hafta bir kaza sonucunda tetanoz aşısı oldum. Bana 3 dozdan bahsedilmedi sadece bir seferlik yaptı doktor bayan. Ben sorun olacağını sanmıyorum canım
Hadi bakalım çoook geçmiş olsun :)