Tetanoz aşısı acıtıyor mu??

Chek

Sebebi neydi ki?
Pro Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.321
Hanımlar yarın tetanoz aşısı olacağım
Yapılırken çok acıyor mu,
Sonrasında yanma vs oluyor mu?
Okuduklarım çok korkuttu
EŞim yapılırken yanıyor dedi, nette de öyle okudum korktum biraz??

yaa evet ben yaptırmıştım çok yakmıştı sonrasında kolumu kaldıramamıştım bır sure agrısından

yaparken yanması normal aşı kadar ama sonrasında 2 gün boyunca kolda ağrı oluyo ama korkulacak gibi bi ağrı değil kendini korkutma öyle

Yapılırken acımıyor sonra bşraz ağırır dediler ama öyle aman aman bişey değil korkma

Bende gecen hafta vuruldum, cok korkmustum oncesinde aciyacak diye ki benim canim cok kiymetlidir kan bile zor veririm ama ilk vuruldugu an acisini hissettim yanma oldu. Bide aşı oldugum gun sadece kolum uzerine uyuyamdam ama oyle asiri bi acisi yok, hic korkmayin.

Evet biraz ağrı ve acı oluyor tabi
Tabi doğum da duyulan acı kadar değil yakında Doğum yapacaksınız inş normalde olsa sezeryanla da olsa ağrınız olucak acınızda olucak ama sonu mutlu biticek kendinizi böyle şeyler için kasmayın hayırlı Doğumlar

Aşımı oldum hanımlar
Neredeyse 3 saat oldu hiç acımadı, ağrı da yok
Yanma da olmadı
:)

Ben de aynı korkuyla vurulmaya gitmiştim hiç hissetmedim bile sonra da hiç agrimadı gayet kolay oldu.

Aşımı oldum hanımlar
Neredeyse 3 saat oldu hiç acımadı, ağrı da yok
Yanma da olmadı
:)
canım merhaba acısı sonradan çıkıyor benimki bir gün sonra başlamıştı ilk aşımda. ikinicide de yaparken yanmıştı sonrasında hiç ağrım acım olmadı. eğer ağrın olursa ki inşallah olmaz buz torbasını bir havluya sararak bastır iyi geliyor.

Aynen acısı sonradan çıktı canım dün akşamdan beri kolumu kaldıramıyorum
Ama çok kötü değil yani hayatımı etkilemiyor:)
üzerine yatmadığım, dokunmadığım sürece sorun olmuyor

Aynen acısı sonradan çıktı canım dün akşamdan beri kolumu kaldıramıyorum
Ama çok kötü değil yani hayatımı etkilemiyor:)
üzerine yatmadığım, dokunmadığım sürece sorun olmuyor
evet o kadar ağır bir şey değil o da birkaç güne geçiyor yine merak etme içini ferah tut :)

Hanımlar yarın tetanoz aşısı olacağım
Yapılırken çok acıyor mu,
Sonrasında yanma vs oluyor mu?
Okuduklarım çok korkuttu
EŞim yapılırken yanıyor dedi, nette de öyle okudum korktum biraz??

Kan aldıklarında ne hissettiysen o ekstra bır acı yasamadım ben eşiniz muhtemelen askerde olmuştur o yuzden acıyor demiştir bnce. Ası oldugum gun hiç bi sıkıntım yoktu ertesi gun kolumun ustune yatmışım gbi hafif bir agrı vardı şimdi ptesi gunu gıdıp ikinci dozu yaptıracagım onunda aynı şekilde olacagını dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…