• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

testten yarim saat sonra silik cizgi

esraaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
80
32
48
Arkadaslar iki gundur ayni durumu yasiyorum. Test yaptigimda negatif cikiyor. Yarim saat sonra cok silik ikinci cizgi beliriyor. Ben hamile miyim simdi? Umitleneyim mi??

canım ben de ilk gebeliğim de testi yaptım misafir geldi koydum köşeye unuttum artık çöpe atayım dedim bi baktım hayalet çizgi ki benim 4 gün gecikmişti. ertesi gün kan da baktırdım 3 haftalık dediler. geç döllenme oldu galiba ondan silik çıktı çizgi senin de öyle olabilir kanda baktırmaktan başka bişey yapamazsın

adetin geçmediyse olabilir canım. adetin ne zaman?

o zaman bir de idrarını 2 saat falan tuttuktan sonra dene bakalım.. doğrusu kesin birşey de diyemiyorm çünkü 5 dk sonra geçerliliğini yitiriyor bu testler bildiğim kadarıyla.. allah gönlüne göre versin canım..

o zaman bir de idrarını 2 saat falan tuttuktan sonra dene bakalım.. doğrusu kesin birşey de diyemiyorm çünkü 5 dk sonra geçerliliğini yitiriyor bu testler bildiğim kadarıyla.. allah gönlüne göre versin canım..

Beni de tereddute sokan da bu durum iste. Normalde hcg hormonu varsa idrarda hemen cikiyormus testte. Bi de 10 dakika sonra testler gecerliligini yitiriyormus..

Bakın ne anlatıcam. Mayıs ayından bu yana hamile kalmaya uğraşıyorum. Her ay hayal kırıklığı. Her ay forumlarda orda burda belirtiler nedir diye okuyorum. Ve inanın hepsini yaşıyorum. Ama sonu hüsran. Bu ay yine ilişkiden 1 hafta sonra başlayarak hergün test yapmaya başladım. Hatta bir sabah bir akşam. Adetime 3 gün var. Ama 2 gün önce testte yarım saat sonra çooookkk silik belki başkası baksa göremez bir çizgi belirdi. Sonra başka bir test yaptım. Onda da yarım saat sonra aynısı çıktı. Yoktur dedim. Ertesi gün yani dün sabah bir test yaptım. Çıkmadı birşey. Akşamüstü birtanem daha yapayım dedim. Yine yarım saat sonra 2. Çizgi ve yine çoooook silik. Dayanamadım hastaneye gittim. Kan testi yaptırdım. 0-5 arası hamilelik yok dediler. Benim 7,6 çıktı. Ama kesin var diyemiyorlar. 2 gün sonra yine yapalım dediler. Yarın 2 gün oluyor ve tekrar yaptırıcam. Tabi yarını bekleyene kadar bugün hatta biraz önce bir test daha yaptım. :) ikinci çizgiyi artık başkası da görebilir. Yine silik ama en azından görülebiliyor. Heyecanla yarını bekliyorum. Bu arada pozitif çıkarsa belirtileri tek tek not aldım. Normalde olmayıp bu dönemde olan tüm farklılıklarımı yazıcam kızlar.. :)

Super yaa:)) hamilesin sanirim:) yani insallah.. Bize de muhakkak yaz. Benim iki oglum var, hamileysem ucuncu olcak insallah. Ben cok istiyorum ama esim daha diyor. Hayirlisi artik

Veeeee meger hamileymisim:)) meger testte yarim saat sonra cikan silik cizgi hamileliktenmis.. Arkadaslar, 3. Melegime hamileyim.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhabalar bende sabah test yaptım birsey çıkmadı bir kaç saat sonra teste baktığımda çok silik ikinci çizgi çıkmıştı, daha önceleri yaptığımda daha sonra teste tekrar baktığımda ikinci çizgi hiç çıkmıyordu adeti 3 gün gecikti ilk hamileligimde 10 geçilmişti test yaptığımda hemen iki çizgide belirtmişti ama bebegimi kaybettim her ay bekliyorum ACABA HAMİLEMİYİM

Back