Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artimed yalancı pozitif çıkarıyor adete de daha varmış birkaç gün sonra başka bir marka deneyinKızlar reglime 6 gün var sabah artımed markasının erken gebelik testini yaptım ve ilk 5 dakika içinde 2.silik çizgi çıktı. Karın ve kasık ağrım da var. Test hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sonucunuz ne oldu acaba?Kızlar reglime 6 gün var sabah artımed markasının erken gebelik testini yaptım ve ilk 5 dakika içinde 2.silik çizgi çıktı. Karın ve kasık ağrım da var. Test hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kızlar reglime 6 gün var sabah artımed markasının erken gebelik testini yaptım ve ilk 5 dakika içinde 2.silik çizgi çıktı. Karın ve kasık ağrım da var. Test hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benimde reglime 4 gün kaldı 6 gün kala artimed markasının kaset testini yaptım pozitif çıktı ama test yalancı sonuç çıkarıyor dedikler için umursamadım bugün reglime 4 gün kala aynı markanın erken gebelik testini yaptım yine pozitif çıktı ama kendimde belirtiler hissediyorum beyaz akıntı sık sık idrara çıkma iştah artışı ara ara baş dönmesi ve regl olacakmış gibi ağrılar benimde testime bakar mısınız ilkten çizgi silikti ama yine görünüyordu yarım saat 1 saat sonra iyice belirginleşti sizce hamile miyim resim gayet net ama burda belli oluyor mu bilmiyorumYüksek ihtimal hamilesiniz adete yakın bir zamanda bu şekilde çıkıyor
Canım merhaba. Çok afedersin sorunu yeni gördüm. Üzgünüm ama testi resimden seçemedim ikinci çizgiyi göremedim. Artimed değil erken gebelik testi denemek regl öncesi daha sağlıklı olurBenimde reglime 4 gün kaldı 6 gün kala artimed markasının kaset testini yaptım pozitif çıktı ama test yalancı sonuç çıkarıyor dedikler için umursamadım bugün reglime 4 gün kala aynı markanın erken gebelik testini yaptım yine pozitif çıktı ama kendimde belirtiler hissediyorum beyaz akıntı sık sık idrara çıkma iştah artışı ara ara baş dönmesi ve regl olacakmış gibi ağrılar benimde testime bakar mısınız ilkten çizgi silikti ama yine görünüyordu yarım saat 1 saat sonra iyice belirginleşti sizce hamile miyim resim gayet net ama burda belli oluyor mu bilmiyorum
Merhaba canım. Ben artimed marka hem erken gebelik hemde kaset testte pozitif görmüştüm daha sonra 3 tane bebe time kaset test yaptım biri pozitif diğer 2 si negatifdi.reglimden 2 gün önce kan vermeye gittim fakat sonuç 0.100 negatif çıktı reglimden 1 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu ama o gün belim kuyruk sokumuna doğru olan kısmı ve kasıklarım Orta şiddette ağrıyordu daha sonra bir lekelenme yaşamadım ama bugün beklenen günüm adet de olmadım ve ağrılarım yok oldu garip bir şekilde sizce testin pozitife dönme ihtimali var mı 4 5 gün daha bekleyeceğim eğer adet sokulmezse tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum sizin fikriniz nedirCanım merhaba. Çok afedersin sorunu yeni gördüm. Üzgünüm ama testi resimden seçemedim ikinci çizgiyi göremedim. Artimed değil erken gebelik testi denemek regl öncesi daha sağlıklı olurama iki kere pozitif çıktı diyorsan da test ile hiç uğraşma hemen kan vermeye git derim ben.
Merhaba canım benim. Umudunu yitirmeni asla istemem ancak bebiş varsa geç döllenme dahi olsa beklenen adet gününden iki gün önce beta bu değerde negatif çıkmaz muhtemelen bebek istiyorsan bu şekilde belirtilen yaşıyor olabilirsin psikoloji bu noktada çok önemli bende bebek istediğim ilk iki ay bu tip belirtiler yaşadım aslında regl belirtileri ile hamilelik belirtileri çok aynı. Daha önceden korunuyorsan şimdi korunmadığın için beklenen adet lekeli şekilde başlayıp sonra bir anda gelebiliyor. Bu regl döneminden sonra tekrar denersin ben tekrar deneye deneye hamile kaldım. Allah doğru zamanda nasip etsinMerhaba canım. Ben artimed marka hem erken gebelik hemde kaset testte pozitif görmüştüm daha sonra 3 tane bebe time kaset test yaptım biri pozitif diğer 2 si negatifdi.reglimden 2 gün önce kan vermeye gittim fakat sonuç 0.100 negatif çıktı reglimden 1 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu ama o gün belim kuyruk sokumuna doğru olan kısmı ve kasıklarım Orta şiddette ağrıyordu daha sonra bir lekelenme yaşamadım ama bugün beklenen günüm adet de olmadım ve ağrılarım yok oldu garip bir şekilde sizce testin pozitife dönme ihtimali var mı 4 5 gün daha bekleyeceğim eğer adet sokulmezse tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum sizin fikriniz nedir
Ve akıntı, baş dönmesi, sık idrara çıkma insanların dilinde pelesenk olmuş durumda ancak akıntı regl öncesi de oluyor ve hamilelik akıntısı 7. Haftalarda ciddi anlamda başlıyor aslında sık idrara çıkma ise mümkün değil çünkü ben şu an 4. Ayımın içindeyim sık idrara çıkmıyorum sık idrar son aylarda oluyor canım benim bebek mesaneye baskı yaptığı için. Bu yüzden hamilelik belirtileri yazınca genel kapsamlı çıkan yazıların çoğu erken hamilelik belirtileri değil hamileliğin tek belirtisi reglin 3 gün gecikmesinden sonra başlar. Umarım bir gün buraya hayırlı haberlerini de alırızMerhaba canım. Ben artimed marka hem erken gebelik hemde kaset testte pozitif görmüştüm daha sonra 3 tane bebe time kaset test yaptım biri pozitif diğer 2 si negatifdi.reglimden 2 gün önce kan vermeye gittim fakat sonuç 0.100 negatif çıktı reglimden 1 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu ama o gün belim kuyruk sokumuna doğru olan kısmı ve kasıklarım Orta şiddette ağrıyordu daha sonra bir lekelenme yaşamadım ama bugün beklenen günüm adet de olmadım ve ağrılarım yok oldu garip bir şekilde sizce testin pozitife dönme ihtimali var mı 4 5 gün daha bekleyeceğim eğer adet sokulmezse tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum sizin fikriniz nedir
Verdiğim bilgiler için çok teşekkür ederim canım evet haklısın bazen insan psikolojik de belirtiler hissedebiliyor ama aslında bebek şuan da istediğim bir şey değildi ama korunmadığım için ihtimal veriyorum her ay ve bazen düşüncesi güzel gelmiyor değil Hayırlısı olsun hakkımızda Bir de ben Ocak ayında boş gebelikten dolayı bir düşük yaşadım ondan sonra adetlerimin düzeni değişti süreleri değişti ama son 2 aydır adet gördüm yani düzensiz olduğundan da böyle bir ihtimal verdim bebeğim düşük yaptığım hamilelikte reglimin geciktiğinin 3 yada 4.gunu kan verdiğimde betam daha yeni 39 çıkmıştı o yüzden de biraz düşündürdü ama neyse dediğim gibi canım teşekkür ederim verdigin bilgiler için hala adet olmadım ama birkaç güne gelmesi gerekiyor o zaman Bir de ben burada adet gününde kahverengi lekelenme yaşayıp geç döllenmeyle hamile kalan insanlarda okuduğum için ümitlenmiştimVe akıntı, baş dönmesi, sık idrara çıkma insanların dilinde pelesenk olmuş durumda ancak akıntı regl öncesi de oluyor ve hamilelik akıntısı 7. Haftalarda ciddi anlamda başlıyor aslında sık idrara çıkma ise mümkün değil çünkü ben şu an 4. Ayımın içindeyim sık idrara çıkmıyorum sık idrar son aylarda oluyor canım benim bebek mesaneye baskı yaptığı için. Bu yüzden hamilelik belirtileri yazınca genel kapsamlı çıkan yazıların çoğu erken hamilelik belirtileri değil hamileliğin tek belirtisi reglin 3 gün gecikmesinden sonra başlar. Umarım bir gün buraya hayırlı haberlerini de alırız![]()
Ve akıntı, baş dönmesi, sık idrara çıkma insanların dilinde pelesenk olmuş durumda ancak akıntı regl öncesi de oluyor ve hamilelik akıntısı 7. Haftalarda ciddi anlamda başlıyor aslında sık idrara çıkma ise mümkün değil çünkü ben şu an 4. Ayımın içindeyim sık idrara çıkmıyorum sık idrar son aylarda oluyor canım benim bebek mesaneye baskı yaptığı için. Bu yüzden hamilelik belirtileri yazınca genel kapsamlı çıkan yazıların çoğu erken hamilelik belirtileri değil hamileliğin tek belirtisi reglin 3 gün gecikmesinden sonra başlar. Umarım bir gün buraya hayırlı haberlerini de alırızMerhaba canım. Ben artimed marka hem erken gebelik hemde kaset testte pozitif görmüştüm daha sonra 3 tane bebe time kaset test yaptım biri pozitif diğer 2 si negatifdi.reglimden 2 gün önce kan vermeye gittim fakat sonuç 0.100 negatif çıktı reglimden 1 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu ama o gün belim kuyruk sokumuna doğru olan kısmı ve kasıklarım Orta şiddette ağrıyordu daha sonra bir lekelenme yaşamadım ama bugün beklenen günüm adet de olmadım ve ağrılarım yok oldu garip bir şekilde sizce testin pozitife dönme ihtimali var mı 4 5 gün daha bekleyeceğim eğer adet sokulmezse tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum sizin fikriniz nedir
Canım benim Rabbim en doğru zamanda en hayırlısını versin. Yine de Allah bu Allah büyük ben doktor değilim sadece kendi bilgilerime dayanarak söyledim belli mi olur bakarsın 1 hafta daha regl olmazsın geç döllenme olur ama bu nasıl bir şey biliyor musun çok düşük bir ihtimal ben o yüzden açıkçası nacizane boş yere ümit edersin diye endişe ettim çünkü ümitlerin boşa çıkması daha yıkıcı. Ama yine de belli mi olur bir ihtimal olabilir de. Ah kuzum benim boş gebelikten dolayı kürtaj sonrası da regl sürecimiz değişiyor bende ilk bebegimi kaybettim kürtaj oldum. Sonra kısa zaman sonra rabbim nasip etti. Sadece üzerinde hiç düşünme. Kendini hamile mi kaldım acaba diye yorma. Ben ilk düşüğümden sonra ikinci gebeliğimde idrar testini bile 3-5 gün regl gecikmesi sonrası yapıp kan vermeye çok geç gittim. Hiç belirti de yaşamadım zerre kadar çünkü erken gebelik belirtileri regl belirtileri ile tıpatıp aynı. Mide bulantısı 6-7. Haftada başlıyor, idrar son aylarda olan bir hamilelik belirtisi durumudur. Mide yanması da aynı şekilde. Lekelenme her kadında olmaz (benim ilkinde oldu bu gebeliğimde olmadı) ve lekelenme sadece bir kez gelir en fazla pedin ortasını dolduracak kadardır ve hemen kesilir. Göğüs şişmesi bir belirti değildir çünkü göğüsler zaten genel olarak regl öncesi de dolgunlasır. En güzeli biraz daha bekle güzelim. Aradan biraz daha zaman geçsin kim ne derse desin Allah ol derse olur. Beta çok düşük su an için ama belkide şu an daha döllenme asamasinda bilemeyiz. Çok dusukte olsa diyorum ya Allah bu mucizevi. Mutlu ol. Boş gebelik geçirmiş olman bile şükür sebebi çünkü hamile kalabiliyorsun. Tüp bebek yollarinda kalpleri kırılan çok insan var.. elbet bir gün bebişin kollarında olacak annesi..Verdiğim bilgiler için çok teşekkür ederim canım evet haklısın bazen insan psikolojik de belirtiler hissedebiliyor ama aslında bebek şuan da istediğim bir şey değildi ama korunmadığım için ihtimal veriyorum her ay ve bazen düşüncesi güzel gelmiyor değil Hayırlısı olsun hakkımızda Bir de ben Ocak ayında boş gebelikten dolayı bir düşük yaşadım ondan sonra adetlerimin düzeni değişti süreleri değişti ama son 2 aydır adet gördüm yani düzensiz olduğundan da böyle bir ihtimal verdim bebeğim düşük yaptığım hamilelikte reglimin geciktiğinin 3 yada 4.gunu kan verdiğimde betam daha yeni 39 çıkmıştı o yüzden de biraz düşündürdü ama neyse dediğim gibi canım teşekkür ederim verdigin bilgiler için hala adet olmadım ama birkaç güne gelmesi gerekiyor o zaman Bir de ben burada adet gününde kahverengi lekelenme yaşayıp geç döllenmeyle hamile kalan insanlarda okuduğum için ümitlenmiştim
O kadar güzel yazmışsınız ki Allah razı olsun bende artık bu konuyu düşünmemeye başladım saldım dediğiniz gibi olacağı varsa er yada geç bu ortaya çıkar zaten ama insan düşündükçe heyecanlaniyor hep bı ihtimal veriyor hatta bugün eşime başka marka erken test aldırdım belki bı ihtimal olur diye ama yapmadım tek çizgi çıkacağını bildigim için bu konuyu rafa kaldırıp beklemeye karar verdim bakalım cidden yazdıkların duygulandırdı beni Allah evlatlarını size bağışlasın bir gelişme olursa yazarim tekrardanVe akıntı, baş dönmesi, sık idrara çıkma insanların dilinde pelesenk olmuş durumda ancak akıntı regl öncesi de oluyor ve hamilelik akıntısı 7. Haftalarda ciddi anlamda başlıyor aslında sık idrara çıkma ise mümkün değil çünkü ben şu an 4. Ayımın içindeyim sık idrara çıkmıyorum sık idrar son aylarda oluyor canım benim bebek mesaneye baskı yaptığı için. Bu yüzden hamilelik belirtileri yazınca genel kapsamlı çıkan yazıların çoğu erken hamilelik belirtileri değil hamileliğin tek belirtisi reglin 3 gün gecikmesinden sonra başlar. Umarım bir gün buraya hayırlı haberlerini de alırız
Canım benim Rabbim en doğru zamanda en hayırlısını versin. Yine de Allah bu Allah büyük ben doktor değilim sadece kendi bilgilerime dayanarak söyledim belli mi olur bakarsın 1 hafta daha regl olmazsın geç döllenme olur ama bu nasıl bir şey biliyor musun çok düşük bir ihtimal ben o yüzden açıkçası nacizane boş yere ümit edersin diye endişe ettim çünkü ümitlerin boşa çıkması daha yıkıcı. Ama yine de belli mi olur bir ihtimal olabilir de. Ah kuzum benim boş gebelikten dolayı kürtaj sonrası da regl sürecimiz değişiyor bende ilk bebegimi kaybettim kürtaj oldum. Sonra kısa zaman sonra rabbim nasip etti. Sadece üzerinde hiç düşünme. Kendini hamile mi kaldım acaba diye yorma. Ben ilk düşüğümden sonra ikinci gebeliğimde idrar testini bile 3-5 gün regl gecikmesi sonrası yapıp kan vermeye çok geç gittim. Hiç belirti de yaşamadım zerre kadar çünkü erken gebelik belirtileri regl belirtileri ile tıpatıp aynı. Mide bulantısı 6-7. Haftada başlıyor, idrar son aylarda olan bir hamilelik belirtisi durumudur. Mide yanması da aynı şekilde. Lekelenme her kadında olmaz (benim ilkinde oldu bu gebeliğimde olmadı) ve lekelenme sadece bir kez gelir en fazla pedin ortasını dolduracak kadardır ve hemen kesilir. Göğüs şişmesi bir belirti değildir çünkü göğüsler zaten genel olarak regl öncesi de dolgunlasır. En güzeli biraz daha bekle güzelim. Aradan biraz daha zaman geçsin kim ne derse desin Allah ol derse olur. Beta çok düşük su an için ama belkide şu an daha döllenme asamasinda bilemeyiz. Çok dusukte olsa diyorum ya Allah bu mucizevi. Mutlu ol. Boş gebelik geçirmiş olman bile şükür sebebi çünkü hamile kalabiliyorsun. Tüp bebek yollarinda kalpleri kırılan çok insan var.. elbet bir gün bebişin kollarında olacak annesi..
Birde ben düşükten sonra kürtaj olmadım kendi kedine kesesi düştü çok zor bı dönemdi Allah kimseye yaşatmasın ama o zamanlar kürtajdan çok korkuyordum hep dua ettim rabbim de duydu sesimi kürtaj olmama gerek kalmadan düşürmüştüm çok şükür düşükten önce 28 günde bir düzenli adet olurdum zaten ama bu yaşadığım düzensizlikler aşırı canımı sıkıyor hatta dedim ki hamile değilsem bile doktora gidip adet söktürücü mu kullansam bu konuda bir tavsiyeniz var mıdırO kadar güzel yazmışsınız ki Allah razı olsun bende artık bu konuyu düşünmemeye başladım saldım dediğiniz gibi olacağı varsa er yada geç bu ortaya çıkar zaten ama insan düşündükçe heyecanlaniyor hep bı ihtimal veriyor hatta bugün eşime başka marka erken test aldırdım belki bı ihtimal olur diye ama yapmadım tek çizgi çıkacağını bildigim için bu konuyu rafa kaldırıp beklemeye karar verdim bakalım cidden yazdıkların duygulandırdı beni Allah evlatlarını size bağışlasın bir gelişme olursa yazarim tekrardan
Aminnn o gebelik testini sakla kendini rahat bırak ve bu regl döneminden sonra kendini rahat bırakmış şekilde bir kez daha dene. Belki bu test bir sonraki gebeliginin müjdesi için saklanan, ayrılan bir test olur. Ayrıca ben Kasım ayında düşük yapıp kürtaj oldum ocakta hamile kaldım büyükler düşüğün ayağı içeridedir diyorlardı ben aman ne saçma şey diyordum cidden öyle sanırım. Aradan sadece Şubat ve Mart ayı geçmiş üç ay içinde kolayca hamile kalacağını ve sağlıklı gebelik elde edeceğini düşünüyorum. Burada hayırlı haberlerini bekliyorum.O kadar güzel yazmışsınız ki Allah razı olsun bende artık bu konuyu düşünmemeye başladım saldım dediğiniz gibi olacağı varsa er yada geç bu ortaya çıkar zaten ama insan düşündükçe heyecanlaniyor hep bı ihtimal veriyor hatta bugün eşime başka marka erken test aldırdım belki bı ihtimal olur diye ama yapmadım tek çizgi çıkacağını bildigim için bu konuyu rafa kaldırıp beklemeye karar verdim bakalım cidden yazdıkların duygulandırdı beni Allah evlatlarını size bağışlasın bir gelişme olursa yazarim tekrardan
Ve hamile bir kadin olarak içimden rabbimin nasip etmesi için dua ettim. Gönlünce olsun.Aminnn o gebelik testini sakla kendini rahat bırak ve bu regl döneminden sonra kendini rahat bırakmış şekilde bir kez daha dene. Belki bu test bir sonraki gebeliginin müjdesi için saklanan, ayrılan bir test olur. Ayrıca ben Kasım ayında düşük yapıp kürtaj oldum ocakta hamile kaldım büyükler düşüğün ayağı içeridedir diyorlardı ben aman ne saçma şey diyordum cidden öyle sanırım. Aradan sadece Şubat ve Mart ayı geçmiş üç ay içinde kolayca hamile kalacağını ve sağlıklı gebelik elde edeceğini düşünüyorum. Burada hayırlı haberlerini bekliyorum.
İnşallah bende bir gün o hayırlı haberi buraya yazacağım buna inanıyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAminnn o gebelik testini sakla kendini rahat bırak ve bu regl döneminden sonra kendini rahat bırakmış şekilde bir kez daha dene. Belki bu test bir sonraki gebeliginin müjdesi için saklanan, ayrılan bir test olur. Ayrıca ben Kasım ayında düşük yapıp kürtaj oldum ocakta hamile kaldım büyükler düşüğün ayağı içeridedir diyorlardı ben aman ne saçma şey diyordum cidden öyle sanırım. Aradan sadece Şubat ve Mart ayı geçmiş üç ay içinde kolayca hamile kalacağını ve sağlıklı gebelik elde edeceğini düşünüyorum. Burada hayırlı haberlerini bekliyorum.
Umadim sizde sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınızVe hamile bir kadin olarak içimden rabbimin nasip etmesi için dua ettim. Gönlünce olsun.
Canım kürtaj olmamanda gayet iyi kürtaj her durumda şart değil benim bebeğim biraz büyüktü kalp atışı vs vardı durduğu için aldılar ama boş gebelik gibi durumlarda düşmesi kendiliginden beklenebiliyor. Kendini çok strese sokup adet söktürücü bile düşünüyorsun canım benim ne gerek var strese sokuyorsun bedenini?Birde ben düşükten sonra kürtaj olmadım kendi kedine kesesi düştü çok zor bı dönemdi Allah kimseye yaşatmasın ama o zamanlar kürtajdan çok korkuyordum hep dua ettim rabbim de duydu sesimi kürtaj olmama gerek kalmadan düşürmüştüm çok şükür düşükten önce 28 günde bir düzenli adet olurdum zaten ama bu yaşadığım düzensizlikler aşırı canımı sıkıyor hatta dedim ki hamile değilsem bile doktora gidip adet söktürücü mu kullansam bu konuda bir tavsiyeniz var mıdır
Haklısın canım biraz kendimi rahat bırakmayalım 1 hafta içinde olacaktır zaten diye düşünüyorumCanım kürtaj olmamanda gayet iyi kürtaj her durumda şart değil benim bebeğim biraz büyüktü kalp atışı vs vardı durduğu için aldılar ama boş gebelik gibi durumlarda düşmesi kendiliginden beklenebiliyor. Kendini çok strese sokup adet söktürücü bile düşünüyorsun canım benim ne gerek var strese sokuyorsun bedenini?Daha Ocak ayında düşük yasamissin şu an regl döneminin düzensiz olması cook ama çok normal henüz üç ay bile olmamış bedenin ancak toparlanıyor. Ama sana kesin ve net bak şunu söyleyeceğim bunu asla unutma benim manevi annem ispanya da ebe ve banada o söyledi korunmadigin zaman regl döneminde özellikle regl dönemleri ilk önce lekelenmeli başlıyor reglden üç beş gün önce leke olup daha sonra çözülüyor bana bunu mantıklı bir şekilde anlatmisti ama reglinin şu an lekeli başlaması cok normal sökülmüyor diye endişe etme. Özellikle senin bir de düşük sebebin var. Bu şekilde olması çok normal, rahim kendini toparlıyor. Lütfen sakin kal bedenini özgür birak. Psikolojik şeyler bana söylenince masal anlatıyorlar gibi saçma gelirdi ama psikoloji çok önemli. Kendini sal düşünme oluruna bırak.
Canım ben bugün dayanamayıp dün eşimi aldırdım erken testi de yaptım ama tabii ki negatif çıktı yapmama sebebi de evde test oldukça ne kadar saklasam da aklım hep orada kalıyordu en iyisi dedim bunu da yapıp sonucu kabullenmek ve sanırım bugün ya da yarın döngüm başlayacak karın ağrıları yaşamaya başladım Bir dahaki aya kendime şöyle de bir karar verdim yumurtlama günlerimi de takip etmeyeceğim çünkü onları takip edince de bir sonraki ay adete yaklaşık tekrar insanın kafasında acaba hamile miyim diye soru işaretleri kalıyor bu durum da adet öncesinden adet olana kadar strese sebebiyet veriyor ve her şey aksıyor o yüzden gelişi güzel kafaya takmadan devam etmeye karar verdim zaten olacak olan oluyor Bir de ben düşük yaptığım hamileliğimde de dediğin gibi hiçbir belirti yaşamamıştım yumurtlama günlerini değerlendirmiştim tabii o zaman adetlerimi düzenliydi adetim geçince 3 günü silik çizgi görüp kan vermiştim öyle öğrenmiştim demek ki hayırlısı böyleymiş bu ay içindemek ki hayırlısı böyleymiş bu ay içinHaklısın canım biraz kendimi rahat bırakmayalım 1 hafta içinde olacaktır zaten diye düşünüyorum