testte 2.çizginin silik olması

kardia mu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
524
553
Merhaba kızlar ben yeni katıldım 2.silik çizgi mağduruyum :-( referans 0-5 sonuç 11.73 ne yapacağımı bilmiyorum var mıı yok muu?(paylaşımlarınızı rica ederim )

Merhaba cnm iki gün sonra testi tekrarlayın iki kat artması gerekiyor değerin umarım hamilesindir :)

İnşallah cnm tekrar kan testi yaptığında sonucunu yazarsan sevinirim merak ettim bende. İçimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor inşallah değerlerin artar canm:)

Merhabaaaa hastaneye gittim tekrar test yapıldı ve sonucum 58 e yükselmiş hamileyim görünmüyor minnoş 10 gün sonra tekrar gideceğim kesenin görünümü için şuan için gidişat normalmiş ama 10 gün sonra herşey belli olacak umarım kimyasal gebelik değildir

merhaba kızlar maalesef olmadı dün regli oldum parça geldi doktora gitmeme gerek var mı bilginiz var mı?

gittim direk kan tahliline yönlendirdi 1 saat sonra sonucu almak için gidicem elden gelen bişi yok napim hayırlısı

çok yeniydi zaten değerlerim olması gerektiği gibi değildi kanaman uzun sürerse gel dedi sadece

çok yeniydi zaten değerlerim olması gerektiği gibi değildi kanaman uzun sürerse gel dedi sadece
sıkma canını genelde düşük sonrası hemen gebe kalıp sağlıklı doğum yapan çok insan tanıdım biliorm şimdi ne desek boş ama şöyle düşün rahmin tamamen temizlenmiş yeni bebişine hazır hale gelcek öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…