testosteron yüksekliği

eylul_1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
8
8
86
Yüzümdeki sivilcelerden dolayı cildiye doktoruna gittim. Doktor kan tahlilleri neticesinde testosteron hormonun fazla olduğunu ve bunun yumurtalıkları ve doğurganlığımı olumsuz etkilediğini söyledi. Aldoctone isimli ilacı yazdı ve bu hapın düşüreceğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım? İlacın btmesini beklemeden kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim? Bu arada nişanlıyım ve bu durum aklımı allak bullak etti. Testosteronu yüksek olup da çocuk sahibi olanı duydunuz mu?

merhaba benimde testestoronum 0,59 aralık 0.08-0.5,epilasyona gidiyorum ve cevap alamadıgım için yaptırdım testi,doktor bana gynodel diye bi ilaç verdi ve hiç bi yerde bulamadım ikinci önerdigi ilaç diana 35, onu da araştırdım yurtdışında toplatılıyomuş onu da kullanmaya korktum,iş yeri doktorum gynodelle eş değer başka ilaç verdi parlodel,ondan da bi tane içtim çok yan etkisi oldu şu an ilaç kullanımoyrum tekrar doktora gidicem.kistlerim de var baya çok,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…