Testlerin azizlii...

yabadabadu

YA HERŞEYİM YA HİÇİM.....
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
624
2
arkadaşlar daha öncede tereddütte kalmıştım test yaptım 2. çizği silik çıkmıştı hemde 2kere ama hamile değilim malesef bunun bir nedeni idrar yollarında iltihap varsa 2. çizgi çıkabiliyormuş çok heveslenmiştim mafoldumben şimdi hüsrana uğradım sizde kan testi yaptırmadan pek kendinizi kaptırmayın :sinifsinif:

arkadaşlar daha öncede tereddütte kalmıştım test yaptım 2. çizği silik çıkmıştı hemde 2kere ama hamile değilim malesef bunun bir nedeni idrar yollarında iltihap varsa 2. çizgi çıkabiliyormuş çok heveslenmiştim mafoldumben şimdi hüsrana uğradım sizde kan testi yaptırmadan pek kendinizi kaptırmayın :sinifsinif:

merhaba canım geçen ayda bana olmuştu malesef çok kötü bir durum ama kan testi sonucunu alana kadar o heyecanımı anlatamam iki saatte olsa bu duyguyu yaşamak süpermiş inşallah 9 ay yaşarız canım opuyorumnanaktan

Bende dün yaptım testi silik çzgi çıktı.Hemşire arkadaşım biraz daha bekle yanlış olabilir dedi.Bende bekliyorum ama silikte olsa çizgiyi görünce çok umutlandımmm yaaa..

Bende dün yaptım testi silik çzgi çıktı.Hemşire arkadaşım biraz daha bekle yanlış olabilir dedi.Bende bekliyorum ama silikte olsa çizgiyi görünce çok umutlandımmm yaaa..

canım benim inşallah hamilesindir tatlım ya ama çok umutlanma sonra çok üzülmemen için benimde geçen ay olmuştu allahım inşlalah gönlüne göre verir en kesin sonuç kan testi canım

bende evlendiğimden beri 3 5 ayda bir gebelik testi yapıyorum hiçbirindede silik bir çizgi bile çıkmıyor ama o heyecan inanılmaz bişey oturup karşısına 5 dk bekliyorum 2.çizgi yok ama atmayada kıyamıyorum kafaya yedim iyice herhalde çizgiyi görsem kolye ucu yaparım kaydirigubbakcemile3

bende evlendiğimden beri 3 5 ayda bir gebelik testi yapıyorum hiçbirindede silik bir çizgi bile çıkmıyor ama o heyecan inanılmaz bişey oturup karşısına 5 dk bekliyorum 2.çizgi yok ama atmayada kıyamıyorum kafaya yedim iyice herhalde çizgiyi görsem kolye ucu yaparım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aay çok güldüm yaa ama öyle benim 2 saatlik yanılgımda bile yaşadığım duygu süperdi allahım inşallah hepimiz tez zmanada hayırlısıyla yaşarız bu duyguyu canım opuyorumnanaktan

ben 2 gün yaşadım ama sevinç ile aptallık karışımı birşeydi sanırım hamile kalsamda doğum yapana kadar inanamayacğım Allah herkese nasip etsin Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

bende hemen inanan değil inanamayanlardan olmuştum test yaptım 2 tane çift çizgiydi 2side hemde ilk çizgiden daha kalın ve daha kırmızıydı ama yanlış olabilir acaba doğrumu falan diye ertesi gün kan testi yaptırmaya gittiğimde kalbim çıkacak gibiydi ve değerim baya yüksek çıkmıştı
eşime okadar baskı yapmışımki tüm gece hemen umutlanmayalım yanlıştır belki bilmeme ne eşim sonucu eline aldı bana döndü negatif dedi nerde yazıyo dedim baktım benim saf kocam gidiyo ya ver şunu dedim çektim elinden gittim laboratuvardaki kadına sonucu nerden öğrenebiliz dedim bakim dedi sonuç pozitif dedi aldım kağıdı eşime vurdum kağıtla şakasına ben zaten zangır zangır titriyorum heycandan bide artist artist negatif diyip gidiyo ben değeri görünce pozitif olduğunu anladım ama yine bile inanmadım sonra doktora çıktık muaneye orda bile acaba gerçekmi falandım yaniii CADIARZU

Canım bende o çift çizgiyi göremeyenlerdenim üzüntüzü çok kötü oluyor üzerimizden atmamız bir kaç günü buluyor.Dilerimki Allahımdan bizimde yüzümüzü en kısa zamanda güldürür.

yaaa bende hep düşünürdüm madem hamileliik yok neden silikde olsa çıkar ki diyordum..cidden iltahaptan mıymış yani:1shok:ilginç vallahi...üzülme tatlım inşallah o ikinci çizgiyi net olarak görürsün yakında.opuyorumnanaktan

banada aynı sey oldu arkadaslar bende adetim gecikince test yaptım pozitif cıktı ama ertesi günü adet oldum idrar yollarımda iltihap vardı ondanmıs megersem ama bi sonraki ay gercekten hamile kaldım ve suan 12+3 haftalık hamileyim dilerim sizde bu mutlulugu yasarsınız

banada aynı sey oldu arkadaslar bende adetim gecikince test yaptım pozitif cıktı ama ertesi günü adet oldum idrar yollarımda iltihap vardı ondanmıs megersem ama bi sonraki ay gercekten hamile kaldım ve suan 12+3 haftalık hamileyim dilerim sizde bu mutlulugu yasarsınız

ne mutlu sana canım.Allah sag salim dogumlar nasip etsin:nazar:
Amin inşallah isteyen herkes tadar.a.s.

Benimde çift çizgim okadar silikti ki yok falan dedim kendimce ... ama meğer hamileymişim... İltihaptan olabileceğini hiç duymamıştım ... Allah herkese nasip etsin.... Ama kötü ya insan nekadar umutlanıyo ... :KK43:(:-)olmaz:

Bendede tam teresi Hamile oldugum halde ilk Testte hic bisey cikmamisti...
Bi hafta sonra tekrar yaptim ve bu sefer iki cizgi cikti

Teste inanmak istemedim doktora gittim ve yaklasik 7 haftalik
hamile oldugumu ögrenmistim...

ne kadar şanşlısın sonuda yüzün gülmüş sağlıklı sıhatli kucağına alırsı umarım:teselli::teselli:: darısı hepimizin başına

ben önceki ay test yaptigimda aynen 2.cizgi silik cikmisti ama sevincimden yerimde duramiyordum,taki adet olana kadar...
bu ayda yine 2.cizgi silik cikti..yine heyecan vardi ama bi tarafim zaten yok diyor...
demek iltihaptanmis..kontrole gitmek gerek aslinda...
bakalim,haftaya mecbur gidicem zaten....
of offff
yalanda olsa yanlista olsa o birkac saatlik,birkac günlük heyecan sevinc bile tarif edilemez...

X