S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 180 207 32 23 Ekim 2024 Konu Sahibi sommerlie #1 Koyulaşma var mı acaba? Testin markası bebetime. Eklentiler IMG_9138.jpeg 257,5 KB · Görüntüleme: 54
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.614 839 35 23 Ekim 2024 Konu Sahibi sommerlie #2 sommerlie .!.: Koyulaşma var mı acaba? Testin markası bebetime. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa göre var canım regl geçti mi
sommerlie .!.: Koyulaşma var mı acaba? Testin markası bebetime. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa göre var canım regl geçti mi
P Pimpirikli10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2020 1.234 1.158 23 Ekim 2024 Konu Sahibi sommerlie #3 sommerlie .!.: Koyulaşma var mı acaba? Testin markası bebetime. Genişletmek için tıkla... 1 yazanda göremedim. 2 yazanda gözüküyor. Kaç gün var reglinize
sommerlie .!.: Koyulaşma var mı acaba? Testin markası bebetime. Genişletmek için tıkla... 1 yazanda göremedim. 2 yazanda gözüküyor. Kaç gün var reglinize
S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 180 207 32 23 Ekim 2024 Konu Sahibi sommerlie #4 3 gün kaldı. Aslında 1 yazanda da var ama foto da belli olmuyor 2 yazan fotoda belirgin çıkınca koyulaşma mı diye şüphelendim.
3 gün kaldı. Aslında 1 yazanda da var ama foto da belli olmuyor 2 yazan fotoda belirgin çıkınca koyulaşma mı diye şüphelendim.
S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 180 207 32 23 Ekim 2024 Konu Sahibi sommerlie #5 Sosyallanne .!.: Fotoğrafa göre var canım regl geçti mi Genişletmek için tıkla... 3 gün kaldı test aldım şimdi 3 gün boyunca sabah ilk idrar ile koyulaşma takip edicem artuk
Sosyallanne .!.: Fotoğrafa göre var canım regl geçti mi Genişletmek için tıkla... 3 gün kaldı test aldım şimdi 3 gün boyunca sabah ilk idrar ile koyulaşma takip edicem artuk
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.614 839 35 23 Ekim 2024 Konu Sahibi sommerlie #6 sommerlie .!.: 3 gün kaldı test aldım şimdi 3 gün boyunca sabah ilk idrar ile koyulaşma takip edicem artuk Genişletmek için tıkla... Aynen canım iyi olur benide etiketle yumurtlama takibi yapmışmıydın nezaman oldu yumurtlaman
sommerlie .!.: 3 gün kaldı test aldım şimdi 3 gün boyunca sabah ilk idrar ile koyulaşma takip edicem artuk Genişletmek için tıkla... Aynen canım iyi olur benide etiketle yumurtlama takibi yapmışmıydın nezaman oldu yumurtlaman
S sommerlie Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 180 207 32 23 Ekim 2024 Konu Sahibi sommerlie #7 Sosyallanne .!.: Aynen canım iyi olur benide etiketle yumurtlama takibi yapmışmıydın nezaman oldu yumurtlaman Genişletmek için tıkla... Takip yapmadım canım adetlerim düzenli 14. Günlere yakın şeffaf akıntım olur o günleri özellikle değerlendiririm. Bebetime test çok kötüymüş ya hep silik çizgi çıkarmış benim testten daha koyu görüp negatif olanlar olmuş.
Sosyallanne .!.: Aynen canım iyi olur benide etiketle yumurtlama takibi yapmışmıydın nezaman oldu yumurtlaman Genişletmek için tıkla... Takip yapmadım canım adetlerim düzenli 14. Günlere yakın şeffaf akıntım olur o günleri özellikle değerlendiririm. Bebetime test çok kötüymüş ya hep silik çizgi çıkarmış benim testten daha koyu görüp negatif olanlar olmuş.