• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerime bakar misiniz acil🥲

user010

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
32
10
8
24
Kizlar 5 gundur evde her gun sabah uyanir uyanmaz test yaptim ve bugun yaptigim en alttaki test. İkinci cizgi hep silik cikiyo ama bugun yaptigim cok daha belirgin ve adet gunume 2 gun var ve sanki adet olcakmisim gibi kasığımda biraz agri oluyo sizce sonuc dogru mudur yoksa yaniltmis olabilir mi lütfen bileniniz yaşayaniniz varsa yardimci olabilir mi❤️

Eklentiler

• IMG_20230430_091102.webp
    IMG_20230430_091102.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_20230430_091358.webp
    IMG_20230430_091358.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 148
Kizlar 5 gundur evde her gun sabah uyanir uyanmaz test yaptim ve bugun yaptigim en alttaki test. İkinci cizgi hep silik cikiyo ama bugun yaptigim cok daha belirgin ve adet gunume 2 gun var ve sanki adet olcakmisim gibi kasığımda biraz agri oluyo sizce sonuc dogru mudur yoksa yaniltmis olabilir mi lütfen bileniniz yaşayaniniz varsa yardimci olabilir mi❤️
Tebrikler, kan verin ve 2 günde bir düzenli artışı öyle takip edin 🌸

Kaset testler genelde yanılmıyor canım bence var ama istersen 2 gün bekle kan değerin düşük çıkmasın diye inşAllah vardır❤️🕌🤲🕋

Sonuç nedir

Back
X