burdaki testlere göre yumurtlama henüz yok canım adetten sonra kaçıncı gün belki de olacaktır ben 21. günde gördümSat 28 ekim kimyasal gebelik geçirmiştim..
Bu ay yumurtlama takibi yaptım testler bu şekilde çıktı dün doktora gittiğimde yumurtan yok dedi karnımdan baktı ve sadece 5sn baktı hemen nasıl anladı anlamadım . Acaba yumurta çatladı da göremedi mi diye düşündüm. Sizce yumurtlama oldu mu
Adetimin başladığı günden itibaren mi saymam lazım yoksa bittiği gündem itibaren mi dayanmam lazım bilmiyorumburdaki testlere göre yumurtlama henüz yok canım adetten sonra kaçıncı gün belki de olacaktır ben 21. günde gördüm
adetin başladığı günden sayın :) benim de pik olmak üzereydi sonra ben ağrı kesici içtim bence onun etkisi var geciktirdi o yumurtlamamı migren atağım tutmuştu ağır ağrı kesici aldım iki tane sonra silikleşti hatta ben pik olmadan çatladı heralde dedim sonra 21. günde gördüm pikAdetimin başladığı günden itibaren mi saymam lazım yoksa bittiği gündem itibaren mi dayanmam lazım bilmiyorumşey bir de 14 ünde sanki pik olmak üzereydi
19.gündeyim bende öyleyse, ben hiç ilaç falan da içmedim beklemedeyğm bakayım ne olacak ama ben 14ünde yaptığım testten çok umutluydum ya hatta gynoseed gebe kalmayı kolaylaştıran jelle değerlendirdim de boşuna gitti yani deseneadetin başladığı günden sayın :) benim de pik olmak üzereydi sonra ben ağrı kesici içtim bence onun etkisi var geciktirdi o yumurtlamamı migren atağım tutmuştu ağır ağrı kesici aldım iki tane sonra silikleşti hatta ben pik olmadan çatladı heralde dedim sonra 21. günde gördüm pik
Olsun daha adete kadar zaman var yumurtlama görürsünüz inşallah19.gündeyim bende öyleyse, ben hiç ilaç falan da içmedim beklemedeyğm bakayım ne olacak ama ben 14ünde yaptığım testten çok umutluydum ya hatta gynoseed gebe kalmayı kolaylaştıran jelle değerlendirdim de boşuna gitti yani desene
amin canım isteyen herkese nasip olsunOlsun daha adete kadar zaman var yumurtlama görürsünüz inşallahnasipte varsa jelsiz de tutar inşallah dua edelimmm
MerhabaOlsun daha adete kadar zaman var yumurtlama görürsünüz inşallahnasipte varsa jelsiz de tutar inşallah dua edelimmm
Ay arastirmadigim yer kalmadi gercekten heryere bakiyorum cokk merak ediyorum. İnsallah canim benim gecikmemin 2. Günü dua edelim ikimizde de olsun aminnnnnbenim de ilk gebeliğim olacak olursa eğer :) yani yumurtlama geeç olduğu için adeti geçe atmış olabilir mi bilemiyorumm inşallah hamileyizdir :)
Sat 28 ekim kimyasal gebelik geçirmiştim..
Bu ay yumurtlama takibi yaptım testler bu şekilde çıktı dün doktora gittiğimde yumurtan yok dedi karnımdan baktı ve sadece 5sn baktı hemen nasıl anladı anlamadım . Acaba yumurta çatladı da göremedi mi diye düşündüm. Sizce yumurtlama oldu mu
AmiiinnnnAy arastirmadigim yer kalmadi gercekten heryere bakiyorum cokk merak ediyorum. İnsallah canim benim gecikmemin 2. Günü dua edelim ikimizde de olsun aminnnnn