Testlerim

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.000
500
26
Sat 28 ekim kimyasal gebelik geçirmiştim..
Bu ay yumurtlama takibi yaptım testler bu şekilde çıktı dün doktora gittiğimde yumurtan yok dedi karnımdan baktı ve sadece 5sn baktı hemen nasıl anladı anlamadım . Acaba yumurta çatladı da göremedi mi diye düşündüm. Sizce yumurtlama oldu mu

Eklentiler

• photo-output.jpeg
    135,1 KB · Görüntüleme: 48
burdaki testlere göre yumurtlama henüz yok canım adetten sonra kaçıncı gün belki de olacaktır ben 21. günde gördüm

burdaki testlere göre yumurtlama henüz yok canım adetten sonra kaçıncı gün belki de olacaktır ben 21. günde gördüm
Adetimin başladığı günden itibaren mi saymam lazım yoksa bittiği gündem itibaren mi dayanmam lazım bilmiyorum şey bir de 14 ünde sanki pik olmak üzereydi

Adetimin başladığı günden itibaren mi saymam lazım yoksa bittiği gündem itibaren mi dayanmam lazım bilmiyorum şey bir de 14 ünde sanki pik olmak üzereydi
adetin başladığı günden sayın :) benim de pik olmak üzereydi sonra ben ağrı kesici içtim bence onun etkisi var geciktirdi o yumurtlamamı migren atağım tutmuştu ağır ağrı kesici aldım iki tane sonra silikleşti hatta ben pik olmadan çatladı heralde dedim sonra 21. günde gördüm pik

19.gündeyim bende öyleyse, ben hiç ilaç falan da içmedim beklemedeyğm bakayım ne olacak ama ben 14ünde yaptığım testten çok umutluydum ya hatta gynoseed gebe kalmayı kolaylaştıran jelle değerlendirdim de boşuna gitti yani desene

Olsun daha adete kadar zaman var yumurtlama görürsünüz inşallah nasipte varsa jelsiz de tutar inşallah dua edelimmm

Olsun daha adete kadar zaman var yumurtlama görürsünüz inşallah nasipte varsa jelsiz de tutar inşallah dua edelimmm
Merhaba ya bende 21. Gun yumurtlamis gorunuyorum bugun adetimin 2. Gunu gelen yok yumurtlamadan 5 gun sonra (unutamayacak kadar) bicak saplanmasi gibi batmalarim oldu 2 aydin döngüm 27 idi bugun 8. Gün yumurtlamadan sonra adetim hamile oldugum icin gelmiyor olabilir mi? Cunku ben en gec 1 gun gecikme yasamis biriyim o da yilda 1 kere hic gecikmem olmazdi. Siz gec yumurtladim diyince sormak istedim. Hic cocugum yok bu konularda da cahilim biraz bilginiz varsa bilgilendirir misiniz ya da bi tahmininiz? bu arada ben farkinda olmadan o gunleri degerlendirdim yumurta takibi yapmadim ama hesaplayinca ve bakinca yumurtlama tarihim 7-13 kasim arasi cikiyor ben 7 ve 9 kasimi degerlendirmisim

benim de ilk gebeliğim olacak olursa eğer :) yani yumurtlama geeç olduğu için adeti geçe atmış olabilir mi bilemiyorumm inşallah hamileyizdir :)

benim de ilk gebeliğim olacak olursa eğer :) yani yumurtlama geeç olduğu için adeti geçe atmış olabilir mi bilemiyorumm inşallah hamileyizdir :)
Ay arastirmadigim yer kalmadi gercekten heryere bakiyorum cokk merak ediyorum. İnsallah canim benim gecikmemin 2. Günü dua edelim ikimizde de olsun aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…