Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim ilk bebebğim karnımda öldü ve vucudum öle bir tepki veriyorki hamile kalamıyorum benim öle tekrar kaybetme korkumda yok ama lütfen sakin olun siz böle yaparsanız asla vucudunuz kendini rahat hissedemez ve çok fazla korunma mekanizmasını çalıştırır ben böle düşündüğüm halde hala tepkiyi ortadan kaldıramadım bence dikkatinizi başka yöne verin ben bu ay onu deneyecem diyet yapmaya başladım dikkatimibuna verip deneyecem dr tavsiyesi ... :)
slm bende 1 yıllık evliyim 6 ay bende korunmadım ama bebeğimiz olmadı gerçi ben kişisel şikayetlerimden dolayı dr. gittim ama çikolata kisti tedavisi gördüm.ama sana niçin hemen yumurta çatlatma iğnesi vurduklarını anlamadım
slm bende 1 yıllık evliyim 6 ay bende korunmadım ama bebeğimiz olmadı gerçi ben kişisel şikayetlerimden dolayı dr. gittim ama çikolata kisti tedavisi gördüm.ama sana niçin hemen yumurta çatlatma iğnesi vurduklarını anlamadım
karabiberim vur kadehlere hadi içelim içelim her gece yok içki olmadı dur hadi yiyelim yiyelim her gece hah bu oldu kızım ne bu acele 1 sene geçsin bakalım ay sen erken doğumda yaparsın bu acelecilikle takma kafana olur olur allahın izniyle
karabiberim 2-3 ay sonra yumurtlama tedavin başarılı olmazsa daha uğraşma hemen rahim filmi çektir. ben de boşuna 1 sene yumurtlama tedavisiyle uğraştım. meğer rahmim anormal ve tüpler kapalıymış. hsg sonucuna göre karar verirsiniz tdavi aşamalarına.
karabiberim 2-3 ay sonra yumurtlama tedavin başarılı olmazsa daha uğraşma hemen rahim filmi çektir. ben de boşuna 1 sene yumurtlama tedavisiyle uğraştım. meğer rahmim anormal ve tüpler kapalıymış. hsg sonucuna göre karar verirsiniz tdavi aşamalarına.
haziranda 3 senelik evli olucam 9aydır uğraşıyorum işin ilginç tarafı sorun yok diyor dktr sorunun olsa en azından bilir tedavini olursun söylemesi kolay bitaraftan millet çatır çatır doğuruyor