H HazaalCan Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2016 216 37 27 17 Ekim 2024 Konu Sahibi HazaalCan #1 üstteki sabah ilk idrar ile yaptığım alttaki de 1 saat sonra falan neden böyle çıkıyor arkadaşlar var mı yok mu anlayamıyorum
üstteki sabah ilk idrar ile yaptığım alttaki de 1 saat sonra falan neden böyle çıkıyor arkadaşlar var mı yok mu anlayamıyorum
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.565 83.617 17 Ekim 2024 Konu Sahibi HazaalCan #3 Ne kadar var adetinize, gölge var gibi sanki
H HazaalCan Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2016 216 37 27 17 Ekim 2024 Konu Sahibi HazaalCan #4 Orangegreysky .!.: Ne kadar var adetinize, gölge var gibi sanki Genişletmek için tıkla... 4 gün falan var ama üstteki bildiğiniz silik çizgi görselde belli olmuyor da pembe yani ama emin olmak için 2.yi yaptım o çok aşırı silik çıktı
Orangegreysky .!.: Ne kadar var adetinize, gölge var gibi sanki Genişletmek için tıkla... 4 gün falan var ama üstteki bildiğiniz silik çizgi görselde belli olmuyor da pembe yani ama emin olmak için 2.yi yaptım o çok aşırı silik çıktı
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.565 83.617 17 Ekim 2024 Konu Sahibi HazaalCan #5 HazaalCan .!.: 4 gün falan var ama üstteki bildiğiniz silik çizgi görselde belli olmuyor da pembe yani ama emin olmak için 2.yi yaptım o çok aşırı silik çıktı Genişletmek için tıkla... İlk idrar daha yoğun hcg taşır yoğun olduğu için. İlkini ilk idrarla yaptıysanız onda çıkması normal
HazaalCan .!.: 4 gün falan var ama üstteki bildiğiniz silik çizgi görselde belli olmuyor da pembe yani ama emin olmak için 2.yi yaptım o çok aşırı silik çıktı Genişletmek için tıkla... İlk idrar daha yoğun hcg taşır yoğun olduğu için. İlkini ilk idrarla yaptıysanız onda çıkması normal
H HazaalCan Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2016 216 37 27 17 Ekim 2024 Konu Sahibi HazaalCan #6 Orangegreysky .!.: İlk idrar daha yoğun hcg taşır yoğun olduğu için. İlkini ilk idrarla yaptıysanız onda çıkması normal Genişletmek için tıkla... ayy ne zaman böyle silik çıksa hamile olduğumu öğrendim ama biri kimyasal biri kürtaj oldu malesef inşallah bu sefer sağlıklı olur
Orangegreysky .!.: İlk idrar daha yoğun hcg taşır yoğun olduğu için. İlkini ilk idrarla yaptıysanız onda çıkması normal Genişletmek için tıkla... ayy ne zaman böyle silik çıksa hamile olduğumu öğrendim ama biri kimyasal biri kürtaj oldu malesef inşallah bu sefer sağlıklı olur