Testleri değerlendirmenizi rica edeceğim.

Gundabad

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
51
15
13
Merhaba hocam;
7 yıllık evliyim ve son 2 yıldır hamile kalmam için uğraşıyoruz.
Rahim filmi sonucumda sol tüpümün kapalı olduğu çıktı,yumurta takibi ve çatlatma iğnesinden bir sonuç alamadık.Sonrasında bundan 2 ay önce aşılama oldum..Sağ tarafımda yumurtam oluştuğu doktorum değerlendirmeyi önerdiği için ve onunda sonucu negatif.
Son 1 haftadır eşime bazı testler önerdiler onları yaptırdık ve bir sorun görünmüyor dedi üroloğu...
Tekrar bu ay 2. kez aşılama denemek istiyoruz,sanıyorum 5-6 kez yapılabilirmiş...
Sizden rica eşimin testlerine bakarmısınız değerleri yorumlarınız bizim için çok önemli.
Bu arada klomen ve çatlatma iğnesine vücudum güzel cvp veriyormuş orada da bi sıkıntı yok...
Şimdiden teşekkür ediyorum,iyi çalışmalar...

Merhabalar : sperm degerlerı normal gorunmekte. Tek tubun tıkalı olması durumunda yumurtlatma -asılama tedavılerının basarı sansı oldukca dusmekte. 7 yıllık evlılık 2 yıl korunmama oykusu durumunda tup bebek sızın ıcın en dogru secenek olucaktır. Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan arayarak bızımle temas kurmanız mumkun olucaktır. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…