Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testlerde negatif çıkıp hamile olanlar varmı?
- Konu Sahibi Feriperi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Bekle cnm benimde bugun 3.gundu olmadm belki yarn olurum cnm sende bekle cnm peki agrlrn var miYarınla birlikte 3 gün oluyor. Gitmesem mi
- 7 Nisan 2017
- 67
- 13
- 3
- 35
Oldunmu bu ay cnm ben adet oldumCanm benimde gecn ay 3gun gecikti 3 gun test yaptm negatf gigslerm sis kasiklsrma batma gelyrdu hamileyim dedm hatta gdcktm kan vermeye ertsi gun adet okdum bence bekle cnm bir kac gn daha olmazsn dr gt bence
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
H
Hayr cnm olmadm ve idrrda cok net degil ama hayalet golge cizgi ckti kan vermeye gtcm yarn cnm sen erkendn olmadn mi cnm ya?Oldunmu bu ay cnm ben adet oldum
- 17 Şubat 2017
- 277
- 245
- 18
- 28
Adetimden önce kaç kere test yaptım idrar testi ve kan testi çoook yaptım ama negatif negatif negatif daha sonra adet günüm geldi elimde bi tane idrar testi vardı dur ya yapayım dedim yaptım çok silikti eşime söyledim oda bişey demedi çünkü negatifi gördük hep ümitlrnmek istemedik akşama kan verdik 102 çıktı kan sonucu gebelik vardı
Yani adetten 1 hafta öncede test yaptık ama çıkmadı öyle hemen çıkmaz zaten
Yani adetten 1 hafta öncede test yaptık ama çıkmadı öyle hemen çıkmaz zaten
- 7 Nisan 2017
- 67
- 13
- 3
- 35
Bu ay bisry denedinmi.cnm.bide kac aydir deniosunH
Hayr cnm olmadm ve idrrda cok net degil ama hayalet golge cizgi ckti kan vermeye gtcm yarn cnm sen erkendn olmadn mi cnm ya?
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Cnm hicbrsy denemdm tek okudgm meryem suresiydi cnm onu okuyup hamile kalan cok insan var dunya dua uzerine kurulms ins sende basla sende kalrsn ins dualrımz kabl olurBu ay bisry denedinmi.cnm.bide kac aydir deniosun
- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Benim bir tanıdığım 4q gün boyunca lüçük su şişesine meryem suresüni okudu 41 gün içti o ayda hamile lçkaldı normalde öok düşük bir ihtimalle hamile kalabilirdi tek yumurtası vardı kendisininCnm hicbrsy denemdm tek okudgm meryem suresiydi cnm onu okuyup hamile kalan cok insan var dunya dua uzerine kurulms ins sende basla sende kalrsn ins dualrımz kabl olur
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
C
Canm zaten dunya dua uzerine kurulmus sen yeterki dua et bak olmayan diyenler bile rabbime sığınp dua ediyorlar olur ben ole karsmlar icemedgmden dua okuyrm bakal. Cnm adet olmadm bende beklyrm iste cnmBenim bir tanıdığım 4q gün boyunca lüçük su şişesine meryem suresüni okudu 41 gün içti o ayda hamile lçkaldı normalde öok düşük bir ihtimalle hamile kalabilirdi tek yumurtası vardı kendisinin
- 7 Ağustos 2015
- 441
- 271
- 53
Adete 2 gun kala yaptığım test negatif çıkmıştı 3 gun geciktikten sonra pozitif çıktı erken testlere guven olmuyorArkadaslar adete dair hic bir belirtim yok ama testlerde negatif cikio ve adete 2 günüm var böyle agrisiz hamile kalanlar varmi?
- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Canim naptin gittin mi kan testine?C
Canm zaten dunya dua uzerine kurulmus sen yeterki dua et bak olmayan diyenler bile rabbime sığınp dua ediyorlar olur ben ole karsmlar icemedgmden dua okuyrm bakal. Cnm adet olmadm bende beklyrm iste cnm
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Gttim cnm dun 4.gundu geceli 0.10 ckti negatf ya morlm bozuldu adette olmadm ya: (Canim naptin gittin mi kan testine?