Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testlerde negatif çıkıp hamile olanlar varmı?
- Konu Sahibi Feriperi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- 333
Geç döllenme olmuş olabilir bikaç güne tekrarla olmazsanArkadaslar adete dair hic bir belirtim yok ama testlerde negatif cikio ve adete 2 günüm var böyle agrisiz hamile kalanlar varmi?
- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 35
Canım burda okuduğum kadarıyla bu kişiden kişiye değişiyo kimisi adet sancısı çektim diyo kimisi de hiç bi belirti yoktu diyo.Biraz daha bekle bence ama regl günü gelmeden hatta geçmeden test yapma bence ben yaptım negatif tabi moral falan kalmadı beklemek en iyisi sanrım ki inş gönlüne göre iyi haberler alırsınInsss cnm yaaa adet agrim flnda yok ben anlamadim
- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 35
Katılıyorum :)Canm bende halen olmadm beklyrm anlcn brnimde senn gbi belrtlerm yok cnm anlamdm cnm sen bekle idrr testi yspma gecsn ondn snra direk kan verrsn cnm ya
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Sende durumlar ne cnm:))Katılıyorum :)
- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 35
Aynı canım birden bi ağrıyo evet şimdi oldum diyorum wc ye koşuyorum ne gelen var ne giden :) ve her her adet zamanı çıkan sivilcem de yok görünürde :) sende durumlar nasıl canım :)Sende durumlar ne cnm:))
- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 35
Hem de çokkk zorr sabir canimOfff beklemek ne zor
Sabirr
- 7 Nisan 2017
- 67
- 13
- 3
- 35
Senin epey gecti benim daha var adete ama adet olcam hissi yokkCanm bende halen olmadm beklyrm anlcn brnimde senn gbi belrtlerm yok cnm anlamdm cnm sen bekle idrr testi yspma gecsn ondn snra direk kan verrsn cnm ya
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Adet gnun gectini cnm bende ne kask ne gogs agrisi hicbri yok, sivlce aynn bendede ckardi o da yok 3 4 tsne ckardi yuzm temiz ckmadi anlamdm:) 3gun oldu gecikeli yarnda olmazsm sali hemen kan verneye gidcm birde negatf ckyms ben sook ben iptal: DAynı canım birden bi ağrıyo evet şimdi oldum diyorum wc ye koşuyorum ne gelen var ne giden :) ve her her adet zamanı çıkan sivilcem de yok görünürde :) sende durumlar nasıl canım :)
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Wvet canm sali gunune kadr olmazsam kan vercm idrr testi yapmcm cnm ins olmazsn cnm ya senn durumda ayni benim gbi ilk defa gogslermz sismedi bende cok merk edyrm cnm bence hic idrr tedti yaoma gectgnde sende benimg bi kan ver cnm:)Senin epey gecti benim daha var adete ama adet olcam hissi yokk
- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 35
Benim salı günü bat canım daha geçmedi olmazsam bende cumaya kadar beklerim kan testi yaptırırım :) inş bu ay güler yüzümüz :)Adet gnun gectini cnm bende ne kask ne gogs agrisi hicbri yok, sivlce aynn bendede ckardi o da yok 3 4 tsne ckardi yuzm temiz ckmadi anlamdm:) 3gun oldu gecikeli yarnda olmazsm sali hemen kan verneye gidcm birde negatf ckyms ben sook ben iptal: D
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
İns cnm guler bizim aralik annesi olcaz kizz:)) bilmyrm bu ay cokts hevesim yok ondan bole rahatm yne olurim dye beklyrm esimede solmedim hep dyrm uzulyr sonc negatf olnca ondn bakalm:) sende bekle cnm kan yap drek idrr yapma:)Benim salı günü bat canım daha geçmedi olmazsam bende cumaya kadar beklerim kan testi yaptırırım :) inş bu ay güler yüzümüz :)
- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 35
Aynen canım olmazsam direkt kan testi yaptırcam benim de umut yok ama yine hayal kurmaktan kendimi alamıyorum ben de eşime sürekli bu ay da olmadı diyorum umutlanmasın diye ne güzel olur burda müjdeler versek birbirimize canım ya (İns cnm guler bizim aralik annesi olcaz kizz:)) bilmyrm bu ay cokts hevesim yok ondan bole rahatm yne olurim dye beklyrm esimede solmedim hep dyrm uzulyr sonc negatf olnca ondn bakalm:) sende bekle cnm kan yap drek idrr yapma:)
Ben de aynı durumdayım arkadaşlar. Adet gecikmesi olmadan 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Umutlanmayayım dedim adet olmayı bekledim günü geldi adet olmadım bugün bi daha test aldım bebe time marka bi test ve negatif çıktı. Yarın kan vermeye gidicem ama hiç böyle gecikme falan olmazdı her zaman tam gününde olurdu. Hamilelik yok ama başka bi sıkıntı mı var bilemedim Anlamadım bu işi.
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Aynn cnm uzulme ya ilk defa bu ay ben bsy hissedemyrm yorulduk be kuzum ne zmbdr deniyoruz hep hayal kiriklgi yasadgmzdan artk hevesim kalmyr tükenyr insan galiba ben bu ay tek dedim rabbim hep hayırlısı nasip et dye ondn takmyrm herseyin hayırlısı cnmAynen canım olmazsam direkt kan testi yaptırcam benim de umut yok ama yine hayal kurmaktan kendimi alamıyorum ben de eşime sürekli bu ay da olmadı diyorum umutlanmasın diye ne güzel olur burda müjdeler versek birbirimize canım ya (
- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Canm benimde gecn ay 3gun gecikti 3 gun test yaptm negatf gigslerm sis kasiklsrma batma gelyrdu hamileyim dedm hatta gdcktm kan vermeye ertsi gun adet okdum bence bekle cnm bir kac gn daha olmazsn dr gt benceBen de aynı durumdayım arkadaşlar. Adet gecikmesi olmadan 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Umutlanmayayım dedim adet olmayı bekledim günü geldi adet olmadım bugün bi daha test aldım bebe time marka bi test ve negatif çıktı. Yarın kan vermeye gidicem ama hiç böyle gecikme falan olmazdı her zaman tam gününde olurdu. Hamilelik yok ama başka bi sıkıntı mı var bilemedim Anlamadım bu işi.
Yarınla birlikte 3 gün oluyor. Gitmesem miCanm benimde gecn ay 3gun gecikti 3 gun test yaptm negatf gigslerm sis kasiklsrma batma gelyrdu hamileyim dedm hatta gdcktm kan vermeye ertsi gun adet okdum bence bekle cnm bir kac gn daha olmazsn dr gt bence