Merhaba çok şmkansız bişe ama şöle bişe yaşıyorum pcos var bende ilk çatlatmada kşmyasal yaşadım 1 ay ara verdik bu aytekrar doktora gittik 2 yumurtamın geliştiğini 23 cm olduklarınj söledi iğneyi yaptık ama tutmadı 8 temmuzda adet oldum dedim tutmadı bidahaki ay aşılamaya karar vermiştik zaten çok etkilenmedim 13 temmuzda bitti 5 gün falan sürdü bittikten 3-4 gün sonra bi mide bulantısı oldu bende evdede test vardı bitane gece saat 1 falan ben yapayım dedim 5 dakika geçmedi pembe çizgi çıktı o akşamı acile gittim kan verdim 1.20 negatif dendi sonraki günler sabah öle akşam baktım hepsinde 5 dakika içinde pembe çizgi göründü acaba geç döllenme olabilirmi sonrasında artabilirmi bilgisi olan var mı ? İnşallah artar ya 5 senedir uğraşıyorum. Bide bende biliyorum normalde ilk kanda sonda idrarda oldupunu falan filan ama tam tersini yaşayanlarda çok olmuş o yüzden seomak istedim
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Testler pozitif kan negatif
- Konu Sahibi Nrycnn
- Başlangıç Tarihi