Testler pozitif kan negatif

Glcn19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
679
284
53
37
Merhaba arkadaşlar perşembe evde test yaptım pozitif çıktı bugün 3 farklı marka yaptım pozitif çıkınca gidip kan verdim kanda negatif çıktı ama sonucu öğrenmeden lekeleme oldu leke gelince acaba yerleşme kanamasını dedim tekrar test yaptım bu sefer silik dahi çıkmadı böyle bişey yaşayıp pozitife dönen varmı testleri ekliyorum. Koyu pembe kapaklı perşembe mor yavruağrı be kaset test bugüne ait. Çok şaşkınlık içerisindeyim hadi bir tanesi yanlış çıkarttı hepsini yanlış olur anlam veremedim

Eklentiler

• IMG_7526.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 130
  • 51722E58-3BE1-4CE7-852C-DE0666DA4D12.jpeg
    140,3 KB · Görüntüleme: 112
  • 9EBE7119-D8CF-4DDF-80ED-FFFA002C69BE.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 110
  • 6E2B8417-FEEA-47F6-8A39-FA8BF57781D2.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 112
Önemli olan kan testi. Kan 10 ve üzeri olunca idrar testinde görünüyor gebelik. Çok ilginç olmuş

Sonucu değer oranını bilmiyorum eşim öğrenmeye gitti negatif demişler

İşte 5 ve üstü hamile sayılıyorsunuz. Negatifse 5’in altında demek ki değeriniz. Hamile birinin beta değeri 10 ve üstü olunca idrar testinde çift çizgi çıkıyor. O yüzden ilginç olmuş sizin durumunuz

Bende ona çok şaşırdım zaten hatta üstteki perşembe alttaki cuma gününe ait o yüzden pek bir heveslenmiştim

Eklentiler

• 1F55EABB-1536-4FED-9AA2-3D084D06F185.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 121
testler pozitif. kimyasalda olmus olabilir deger az artip dusmus olabilir. yada deger 8 dir mesela dusuk diye negatif demislerdir. siz deger kac cikmis onu ogrenin mutlaka

testler pozitif. kimyasalda olmus olabilir deger az artip dusmus olabilir. yada deger 8 dir mesela dusuk diye negatif demislerdir. siz deger kac cikmis onu ogrenin mutlaka
Valla canım devlette acilde verdim hala sistemde gözükmüyor normalde acilde verilen kanlar 1 saat sonra sisteme düşerdi şimdi yok ne yazıkki

Merhaba
Bende şuan aynısını yaşıyorum iki tane erken gebelik test yaptım pozitif kan verdim bugün negatif dedi bat üzerinden 7 gün geçti sizin son durum ne regl oldunuz mu

Merhaba

Bende şuan aynısını yaşıyorum iki tane erken gebelik test yaptım pozitif kan verdim bugün negatif dedi bat üzerinden 7 gün geçti sizin son durum ne regl oldunuz mu
Merhabalar ben kanı verdikten 2 saat sonra lekelenme başladı tekrar test yaptım negatif çıktı ki kandada negatifi gördüm ertesi gün normal adetimi oldum

İnşallah bi yanlislik olmustur hastanede ve pozitif çıkar e nabizdan sık sık kontrol edin bakalım sonuc duser mutlaka

aynısını bende yasadım. bende artı medin erken gebelik testini yaptım ve aynı şekilde sonuç cıktı. kanda negatif. eve geldim lekelenme başladı. nasil test yapiyorlar gercekten cok sinir bozucu. gecmis olsun hakkimizda hayirlisi artik

Ben 4 farklı marka ile yaptım kaset testim bile belirgin silik çıktı lekelenme başlayınca yaptım pozitif çıkan idrar testleri negatif çıktı. Hayırlısı vardır bundada bir hayır ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…