• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testler negatifken hamile olduğunu öğrenen var mı?

heygirlll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
3
0
1
23
Herkese selam. Direkt konuya giriyorum. En son kasımın başında adet oldum. Daha da olmadım iki kez kan testi verdim birini kasımın 9 unda birini bugün. Bugün verdiğim 0,447 çıktı evet negatif ama adet de olmuyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Yaşayıp hamile olan var mı? Teşekkürler

Herkese selam. Direkt konuya giriyorum. En son kasımın başında adet oldum. Daha da olmadım iki kez kan testi verdim birini kasımın 9 unda birini bugün. Bugün verdiğim 0,447 çıktı evet negatif ama adet de olmuyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Yaşayıp hamile olan var mı? Teşekkürler
Merhaba aynı haldeyim sizinle o kadar hevesli gidip kan verdim bugün ve <5,0 çıktı iki gun geciktim akintim var her ay şaşmaz adetim anlamiyorum bana da yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben hala adet olmadım pazartesi jinekoloğa gideceğim sonucu yazarım sizde gelişme var mı

Test yapmaya tovbe ettim 10 yasinda bir kızım var bir sene olacak ama kalamadım kansızlık var bende ve demir eksikliği geçen ayda kontrole gittim test aldılar hala sonuç çıkmadı rahim filmi çektirmek için gun alicam

Kuzum kan testi kesin sonuç diğer ihtimal Allahin taktiri tabi inşallah güzel haberler al

Back