Testler koyulasmaya başladiiiiiii

eebbaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
46
14
3
29
Hanımlar bu tesler koyulasmaya başladı. Koyulasmadan öncekiler hep silikti onları koymadım. Şimdi çatlama ne zaman olacak. Pik olmak zorunda mı mesela. Benim bugün tüm gün alt karnımda sancı oldu ve kasiklarimda sancilandi. önceleri hiç dikkat etmedim buna. Bu ay bedenimi dinledigim için herhalde. Ve 2 gündür akintimda var. Bana da yardımcı olur musunuz. Daha ilk kez yapıyorum bunları

Eklentiler

• IMG_20250109_013822.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 77
Canm sanırım dün yumurtlama bu gece de çatlama olmuş. 9 u pik çünkü.
Peki bugünde mi ilişki olması lazım
Kız 10 ocak yarın 9 ocak yazan test pik bugun çatlamış değerlendir
Valla değerlendirdim dün bugünde değerlendiricem. Zaten lh artmaya başladığı günden beri değerlendiriyorum her gün. Yumurta çatlayinca iyice test siliklesmeye başlayacak galiba. Sonrası Allah'a kalmış artık elimden geleni yaptım yetti gayri yoruldum yav

Ben geceleri yani uyurken lh hormonu salgılanmaz diye okudum bir yerde gündüz yapsanız daha net sonuç alırsınız dün yumurtlama olmuş gibi

Ben geceleri yani uyurken lh hormonu salgılanmaz diye okudum bir yerde gündüz yapsanız daha net sonuç alırsınız dün yumurtlama olmuş gibi
Şöyle bizim çalışma saatlerimizden nöbetlerimizden dolayı oturtamadim saatleri düzenli şekilde. Zaten uykudan önce yaptım hani uyku arası da değildi. Bir tek sıvı Almina dikkat ettim bir de uyanınca yapmadım öyle söyleyeyim.

Tamam canım testler yanıltmasın seni onun için söyledim bende kullanıyorum bugün koyulaşmaya başladık bizde

Silikleştiğinden itibaren 24 saatin var ona göre düşün ben olsam bugünü es geşmezdim önemli olan gün silikleştiği gün

Silikleştiğinden itibaren 24 saatin var ona göre düşün ben olsam bugünü es geşmezdim önemli olan gün silikleştiği gün
Valla artık yarın akşama kaldı mecbur. 24 saate de denk gelir inşallah . Ne kadar plan yapsam da ben çalışıyorum o da çalışıyor bazen goremiyoruz bile evde birbirimizi. Kısmet inşallah olur ya dua edelim

Valla artık yarın akşama kaldı mecbur. 24 saate de denk gelir inşallah . Ne kadar plan yapsam da ben çalışıyorum o da çalışıyor bazen goremiyoruz bile evde birbirimizi. Kısmet inşallah olur ya dua edelim
Dün olduysa yeterli spermler 4 gün yasıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…