Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok merak ediyorum düşük yaptım çocuk istiyoruz sizce varmi
Baya var gbi çıkmış beklediğinden de olabilir ama blmiyorumVar gibi negatiflestirince daha belli sanki ama yine de sabah tekrarlayın
Baya var gbi çıkmış beklediğinden de olabilir ama blmiyorum
Valla ilk çocuk düşük olunca buna baya bı umut bağladık açıkcasiValla ne ümit vermek isterim ne ümidini kırmak isterim çünkü bi senedir ben böyle sayısız testle kafayı yedim var mıydı yok muydu silikti ama pembe miydi derken kac tane test yaptım bilmiyorum, yarına kadar sabretmek çok zor gelicektir sabaha kadar ďüşünüp durcaksınız belki de ama kendimizi yiyerek hiç bi yere varamıyoruz ben anladım o yüzden hayırlısı olsun deyip akışına bırakın sabah bi kere daha yapın inşallah vardır doğru görüyoruzdur iyi dileklerim sizinle![]()
Valla ilk çocuk düşük olunca buna baya bı umut bağladık açıkcasi
her sancıyi o sanıyoruzAnlıyorum sizi ben bi kimyasal bi boş gebelim yaşadım onlardan sonra da bi tane düşüğüm oldu toplamda 3 gebelim hüsranla sonuçlandı benim için o yüzden sizi çok iyi anlıyorum hemen tekrar olsun istiyosunuz tek teselli o çünkü bizim için
her sancıyi o sanıyoruz
İnşallahEminim bizim de yüzümüz gülecektir :)
DuzensizBen göremedimAdetiniz gecikti mi?
Bika, gün içinde tekrarlarsınız o zaman. İnşallah güzel haber alırsınız bir an önceDuzensiz![]()