Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B-hcg 0.5 diyo yani hamile değilsin canım üzgünüm..
Yok canım gebelik için değil diğer değerler içinB-hcg 0.5 diyo yani hamile değilsin canım üzgünüm..![]()
Çocugun varmı hani şunun için sordum prolaktin süt hormonu ve yüksek çıkmış bu çocuk yapmaya engel oluyo onun için süt hormonların bozulmuş doktor bişey demedimiYok canım gebelik için değil diğer değerler için![]()
Canım adetin 2. Günü yaptırdım değerlerim böyle inşallah tekrar gidicem bi ilaç başlar sen hamilemisin?Canim senin tsh yüksek doktora şöyle ilaç versin benimde öyleydi çocuğum olmuyordu
7 yaşında kızım var bugün yaptırdım testi sonuç için daha gitmedim nasıl düşürülür bu hormon?Çocugun varmı hani şunun için sordum prolaktin süt hormonu ve yüksek çıkmış bu çocuk yapmaya engel oluyo onun için süt hormonların bozulmuş doktor bişey demedimi
Canım adetin 2. Günü yaptırdım değerlerim böyle inşallah tekrar gidicem bi ilaç başlar sen hamilemisin?
Canim doğum yaptım ama normal yolla bekleyemedim tüp bebekle kaldım o engel dedi ilaç kullandimCanım adetin 2. Günü yaptırdım değerlerim böyle inşallah tekrar gidicem bi ilaç başlar sen hamilemisin?
Anladım ben oğlumu 1 yıldır sütten kestim ama senin baya olmuş bana kalırsa süt hormonların yüksek ama sen doktora sorsan daha iyi ilaçla tedavi ediliyo hap falan7 yaşında kızım var bugün yaptırdım testi sonuç için daha gitmedim nasıl düşürülür bu hormon?
YaaaDoktorum söyledi benimde 14dü biraz yüksek dedi o açıdan
Hayırlı olsun canımCanim doğum yaptım ama normal yolla bekleyemedim tüp bebekle kaldım o engel dedi ilaç kullandim
İnşallah tedavisi varsa iyi üzüldüm yüksek diyinceAnladım ben oğlumu 1 yıldır sütten kestim ama senin baya olmuş bana kalırsa süt hormonların yüksek ama sen doktora sorsan daha iyi ilaçla tedavi ediliyo hap falan
O zaman benim değerimde iyi3. gün