Gebeliğe Hazırlık Testimi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

szfb

28.02.2013/26.08.2020
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
1.233
1.205
133
35
Ankara
Hormon değerlerim nasıl? Gebelik için yaptırmadım adetin 2. Günü yapıldı

2C5669C8-D01C-4F87-8E58-57AED3283540.jpeg
D79AE5A0-E698-4F70-94B7-99B243B308FD.jpeg

Son düzenleme:
Canim senin tsh yüksek doktora şöyle ilaç versin benimde öyleydi çocuğum olmuyordu

Yok canım gebelik için değil diğer değerler için 😊
Çocugun varmı hani şunun için sordum prolaktin süt hormonu ve yüksek çıkmış bu çocuk yapmaya engel oluyo onun için süt hormonların bozulmuş doktor bişey demedimi

Çocugun varmı hani şunun için sordum prolaktin süt hormonu ve yüksek çıkmış bu çocuk yapmaya engel oluyo onun için süt hormonların bozulmuş doktor bişey demedimi
7 yaşında kızım var bugün yaptırdım testi sonuç için daha gitmedim nasıl düşürülür bu hormon?

7 yaşında kızım var bugün yaptırdım testi sonuç için daha gitmedim nasıl düşürülür bu hormon?
Anladım ben oğlumu 1 yıldır sütten kestim ama senin baya olmuş bana kalırsa süt hormonların yüksek ama sen doktora sorsan daha iyi ilaçla tedavi ediliyo hap falan

K Kelebek1 neden süt hormonu yüksek dediniz ki merak ettim. Ben geçen hafta kontrollerimi yaptırdım prolaktin 22 çıktı belirlenen referans değerleri içindeydi. Doktor hiç bir problem olmadığı söyledi?

K Kelebek1 neden süt hormonu yüksek dediniz ki merak ettim. Ben geçen hafta kontrollerimi yaptırdım prolaktin 22 çıktı belirlenen referans değerleri içindeydi. Doktor hiç bir problem olmadığı söyledi?
Doktorum söyledi benimde 14dü biraz yüksek dedi o açıdan

Back