- 27 Nisan 2024
- 5
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi siyahkalpsevdalisi
-
Hafif birşeyler gözüküyor. Yarın ilk idrarla tekrar dene inşallah pozitifdirKizlar selam. 4 aydir bebek dusunuyoruz duzenli iliskimiz olmuyor ama mart ayinda ve bu ay duzenli iliski yasadik. Reglme 4 gun kala kasik agrim oldu regl olucam sandim ama herhangi baska belirtim yoktu normalde canim cok tatli ceker bu sefer oda olmaid aksine midem bulaniyor. Adet dongum 27-28 gunde bir oluyor en son 1 nisanda oldum simdi yarin duye bekliyorum bu sabah test yaptim boyle golge cizgi gibi bisey cikti ilk 5 dkda umutsuzluğa kapılmak istemiyorum yorumlar misiniz acaba ? Simdiden tesekkurler Rabbim dileyen herkese versin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin
Insallah canimHafif birşeyler gözüküyor. Yarın ilk idrarla tekrar dene inşallah pozitifdir
Evet dediğiniz gibi gölgeyi ben de görüyorumKizlar selam. 4 aydir bebek dusunuyoruz duzenli iliskimiz olmuyor ama mart ayinda ve bu ay duzenli iliski yasadik. Reglme 4 gun kala kasik agrim oldu regl olucam sandim ama herhangi baska belirtim yoktu normalde canim cok tatli ceker bu sefer oda olmaid aksine midem bulaniyor. Adet dongum 27-28 gunde bir oluyor en son 1 nisanda oldum simdi yarin duye bekliyorum bu sabah test yaptim boyle golge cizgi gibi bisey cikti ilk 5 dkda umutsuzluğa kapılmak istemiyorum yorumlar misiniz acaba ? Simdiden tesekkurler Rabbim dileyen herkese versin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin
Yasadigim yerde tek bir eczane var oda yarin kapali artik pazartesiye kismet inşallah hepimizin gonlune gore olur canim benimEvet dediğiniz gibi gölgeyi ben de görüyoruminşallah sonuç pozitiftir . Yüzünüz güler, yarın ilk idrarla tekrar yapın
Vardır bence bunda da bir hayır yoksa sürekli test yapma isteği geliyor pazartesiye iyice belirginleşir inşallahYasadigim yerde tek bir eczane var oda yarin kapali artik pazartesiye kismet inşallah hepimizin gonlune gore olur canim benim
Umarim canimVardır bence bunda da bir hayır yoksa sürekli test yapma isteği geliyor pazartesiye iyice belirginleşir inşallah
Iyice belli olsun diye oyle yaptim insan surekli hayl kirikligina ugrayinca bir umuda siginmak istiyor malesef.. Allah kalbinize gore versin,insallah.İlk idrarla yarın tekrar deneyin testin ciğerini sökmeden. İnşallah vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?