Evet yumurtlamayı gördüm iki gün değerlendirdimBu markanın ovuslasyom testinimi kullandınız
Adetiniz geçerse test yapınBende bu markayı yaptım ama çatladığı günü değil pik gördüğüm günü değerlendirdim ş yüzden süpheliyim
Hangi markanın testi görünürde var evet beta 30felan buyuk ıthımalle cok yeni umarım vardır garantı olsun dıye bir tabe daha yap ben ust üstte 4tane yaptım oyle gittim kan vermeye bence sen de ıkıncı yapmalısın ztn cıkarsa adet gecıkmesını bekleme bıle dualarım senınleGebelik testime bakar mısınız sizce pozitif mi
Eki Görüntüle 3505528
Merhaba inovita testi inşallah vardırHangi markanın testi görünürde var evet beta 30felan buyuk ıthımalle cok yeni umarım vardır garantı olsun dıye bir tabe daha yap ben ust üstte 4tane yaptım oyle gittim kan vermeye bence sen de ıkıncı yapmalısın ztn cıkarsa adet gecıkmesını bekleme bıle dualarım senınle
Ben o testten üç ay önce yapmıştım hiç yalancı pozitif falan çıkarmadı hediye olarak getirmişlerdi iki adet vardı bende laboguıck testını aldım hiç yalancı pozitif çıkarmadı çok şükür hiç hayal kırıklığına uğramadım o kadar çok üzülüyorum ki sekiz aydır testi yapa yapa eczaneleri falan hep zengin ettim hep pozitif veriyor gidiyorum hayal kırıklığına ugruyorum çok şükür kuruma çizgisi dahi vermedi acaba mı falan demedim iki aydır da onu kullanıyordum bu ay hamile olduğumu öğrendim beta 10 ile 15arası gösterdı inşallah senin de vardır çünkü pek kolay kolay bunun hakkında da öyle çok kötü şeyler duymadım bence çizgi çıkardıysa olabilir gibi geliyor bir de 5 dakika içinde çıktıysa bence kesinlikle bir kaset almalısın garanti olsun bu arada Zonguldaklısın galiba hemşerimsinMerhaba inovita testi inşallah vardırgerçekten mucize olacak tekrar yapacağım
Evet zonguldaklıyımBen o testten üç ay önce yapmıştım hiç yalancı pozitif falan çıkarmadı hediye olarak getirmişlerdi iki adet vardı bende laboguıck testını aldım hiç yalancı pozitif çıkarmadı çok şükür hiç hayal kırıklığına uğramadım o kadar çok üzülüyorum ki sekiz aydır testi yapa yapa eczaneleri falan hep zengin ettim hep pozitif veriyor gidiyorum hayal kırıklığına ugruyorum çok şükür kuruma çizgisi dahi vermedi acaba mı falan demedim iki aydır da onu kullanıyordum bu ay hamile olduğumu öğrendim beta 10 ile 15arası gösterdı inşallah senin de vardır çünkü pek kolay kolay bunun hakkında da öyle çok kötü şeyler duymadım bence çizgi çıkardıysa olabilir gibi geliyor bir de 5 dakika içinde çıktıysa bence kesinlikle bir kaset almalısın garanti olsun bu arada Zonguldaklısın galiba hemşerimsin
Âmin kuzum inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah olmuyorsa kendini strese sokma biliyorum ne kadar zorlu bir süreç olduğunu insanı o kadar yoran bir şey ki acaba bu ay var mı sonra hasta oluyoruz sonra diyoruz ki tekrar belki olur bu ay diye diye aylarımız gidiyor kendini sakın ama sakın strese sokma ben de çok aşırı derecede gece gündüz kafayı yiyordum niye olmuyor doktora gidelim hep o piskolojideyim bir şey yaşansa acaba tuttu mu hep o kafaya giriyordum ama bu ay şunu yaptım çok fazla kendim de vakit ayırdım elişi yaptım işte bebek örgüleri falan yaptım böyle kendime işte aktivite buldum sayılarla boyama diye bir şey var onlarla uğraştım kendimi sürekli bunlara yordum ve hiç düşünmedim normalde 7:24 düşünüyordum psikolojimi rahat bıraktım oldu hatta şunu düşünüyordum bu ay olmazsa doktora gideceğim artık hani bir sıkıntı varsa ne yapıyorsma yapayım dıyeEvet zonguldaklıyımbende uğraşıyorum 1 yıldır inan beklemek o kadar zor ki bu testlerle ilgili çok bilgim yoktu yeni yeni öğreniyorum cevapların için teşekkür ederim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Gerçekten Allah razı olsun bu yazdıkların bile o kadar rahatlatıyor ki insanıÂmin kuzum inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah olmuyorsa kendini strese sokma biliyorum ne kadar zorlu bir süreç olduğunu insanı o kadar yoran bir şey ki acaba bu ay var mı sonra hasta oluyoruz sonra diyoruz ki tekrar belki olur bu ay diye diye aylarımız gidiyor kendini sakın ama sakın strese sokma ben de çok aşırı derecede gece gündüz kafayı yiyordum niye olmuyor doktora gidelim hep o piskolojideyim bir şey yaşansa acaba tuttu mu hep o kafaya giriyordum ama bu ay şunu yaptım çok fazla kendim de vakit ayırdım elişi yaptım işte bebek örgüleri falan yaptım böyle kendime işte aktivite buldum sayılarla boyama diye bir şey var onlarla uğraştım kendimi sürekli bunlara yordum ve hiç düşünmedim normalde 7:24 düşünüyordum psikolojimi rahat bıraktım oldu hatta şunu düşünüyordum bu ay olmazsa doktora gideceğim artık hani bir sıkıntı varsa ne yapıyorsma yapayım dıye
Sen de kendine bir aktivite bul boyama yapmayı seviyor musun mesala eğer seviyorsan sana da Trendyol kendine böyle bir şey sipariş ver ev işlerim biter oturur boyama yaparsın hem evine güzel bir süs olur hem de senin kafan dağılmış olur eliş yapmayı seviyorsan ya da farklı şeyler sevıyorsan belki merak edenler buraya gırıp okucaklardır her şeyin başı stres kafa ne kadar yoğun olursa o kadar engel oluyor istemsizce çocuk düşündüğümüz için özel anlarımız bile acaba tutucak mı diye düşünüyoruz bir de bu şekilde dene folik asitl kullan bol bol havuc yegüzel haberlerini bekleyeceğim
Öyle kuzum asla kafana takma ben hiç anne olabilecegimi düşünmüyordum bir de ben kürtaj olmuştum nisan ayında hiçbir şey için tabii net bir şey yok belki de tutulmayacak bilemiyorum Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin asla olmayacak diye bir şey yok dualarım hepinizle Rabbim kim istiyorsa en güzel zamanda en hayırlı zamanda evlatlarınız olsun Bir de ben burayı çok sık kullanıyordum bir ayda bıraktım kullanmayı çok etkilenmeye başlıyordum kıyaslamalar giriyordum niye olmuyor dıye eşim dedi ki burayı kullanırsan dedi hakkımı sana helal etmiyorum şu an bir şey demiyor çok şükür de etkileniyorsun bak psikolojini bozdun falan diye Bizler aynı olmayı istiyoruz ve rabbim de kucağımızı boş bırakmasın inşallah kendıne çok ıyı bak olurda haber gelirse haberınle mutlu olmayı çok isterimGerçekten Allah razı olsun bu yazdıkların bile o kadar rahatlatıyor ki insanıbir kaç aydır kafam rahat çok şükür eskisi gibi takmıyorum daha iyiyim Allah en hassas noktamızı biliyor nasıl olsa onunda vardır zamanı
Öyle güzel yazmışsınız bu yazdıklarınızı bende uygulayacağım 1 süredir bunları düşünüp faaliyete geçirememiştim fakat inşallah çaba göstericemÂmin kuzum inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah olmuyorsa kendini strese sokma biliyorum ne kadar zorlu bir süreç olduğunu insanı o kadar yoran bir şey ki acaba bu ay var mı sonra hasta oluyoruz sonra diyoruz ki tekrar belki olur bu ay diye diye aylarımız gidiyor kendini sakın ama sakın strese sokma ben de çok aşırı derecede gece gündüz kafayı yiyordum niye olmuyor doktora gidelim hep o piskolojideyim bir şey yaşansa acaba tuttu mu hep o kafaya giriyordum ama bu ay şunu yaptım çok fazla kendim de vakit ayırdım elişi yaptım işte bebek örgüleri falan yaptım böyle kendime işte aktivite buldum sayılarla boyama diye bir şey var onlarla uğraştım kendimi sürekli bunlara yordum ve hiç düşünmedim normalde 7:24 düşünüyordum psikolojimi rahat bıraktım oldu hatta şunu düşünüyordum bu ay olmazsa doktora gideceğim artık hani bir sıkıntı varsa ne yapıyorsma yapayım dıye
Sen de kendine bir aktivite bul boyama yapmayı seviyor musun mesala eğer seviyorsan sana da Trendyol kendine böyle bir şey sipariş ver ev işlerim biter oturur boyama yaparsın hem evine güzel bir süs olur hem de senin kafan dağılmış olur eliş yapmayı seviyorsan ya da farklı şeyler sevıyorsan belki merak edenler buraya gırıp okucaklardır her şeyin başı stres kafa ne kadar yoğun olursa o kadar engel oluyor istemsizce çocuk düşündüğümüz için özel anlarımız bile acaba tutucak mı diye düşünüyoruz bir de bu şekilde dene folik asitl kullan bol bol havuc yegüzel haberlerini bekleyeceğim
Kuzum ben 4gün kala yaptım o kadar umudum yoktı ılac ıcıcem dıye yaptım dedım herhalde test hatalı sansıma kullandıgım test de bıttı ertesı gunu bırdaha yaptım bu sefer bırı pozıtıf diğeri negatıf oldu ben her zaman ıkı adet yaparım garantı olsun dıye kuşku oldu gercı bunu hep yaşadım ama kaset testte olmamıstı ertesı gunu birdaha yaptım yanı üçüncü gün o zaman pozıtıf olunca acaba mı dedım kan verdım 30cıktı ıkı günde bır artış oluyor hesapamalarıma göre 10cıvarıydı adete 3veya 4gün kalmıstı kesınlıkle ama kesınlıkle kafanı rahat tut ben cok takıntılıyım bırde bu konuda ozellıkle oyle diyim ama o kadar cok oyaladım ki bebek konusu bıtmıstı taki adet yaklastı o zaman yine acabalar mı oldu ama hıc yumurtlama gununu asla takıp etmedım adet takvımını vs hersy attım kadınlar kulubunude girmedim stres olucak ne varsa yok ettim bır kez daha anladım kı kafa rahat olunca oluyor benım ıkıncı kez olucak ılkinde de 10ay sürmüştü bu sürec sorna asla istemiyorum dedım ay sonu oldu simdide oyle oldu çocuk istemiyorum kendımı korucam vs diye konuşmuştum bır hafta once nerden bılım hamıleymısım farkında değildim hıc belırtım de olmadı sadece ayagım yandı bır gece corapsız yatamam corapamı cıkardım tek belırtı o olduÖyle güzel yazmışsınız bu yazdıklarınızı bende uygulayacağım 1 süredir bunları düşünüp faaliyete geçirememiştim fakat inşallah çaba göstericemRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi beta 10,15 civarında öğrenmişsiniz kaç gün kala yaptınız test acaba