• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime göre hamile olma olasılığım var mı?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Arkadaşlar benim adet iki gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı önce sonra iki üç saat sonra atacağım zaman silik bir çizgi gördüm ama sanırım ilk 10 dk da çıkmadığı için geçersiz oluyor.

Hafif adet ağrım var ve bol su gibi akıntı. Geç döllenme olmuş olamaz çünkü tam yumurtlama zamanında gelişmişti yumurtam. Hamile olsam hemen net bir çizgi çıkardı değil mi?

Eklentiler

• IMG_1149.JPG
    IMG_1149.JPG
    69,3 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_1150.JPG
    IMG_1150.JPG
    58 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_1153.JPG
    IMG_1153.JPG
    122,2 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_1158.JPG
    IMG_1158.JPG
    96,6 KB · Görüntüleme: 87
Cnm fazla belli olmuyor ama azcik var yarin ilk idrarda tekrar dene.
Ben sabah yaptim pozitif gördüm simdi kan testini bekliyorum hayırlısı olsun.
Adetim 2 gun gecikti benimde

Uzgunum ben ikinci cizgiyi goremedim. Eger gec dollenme ihtimali yoksa belirgin bir cizgi olmaliydi. Hayirlisi olsun hakkinizda

Cnm fazla belli olmuyor ama azcik var yarin ilk idrarda tekrar dene.
Ben sabah yaptim pozitif gördüm simdi kan testini bekliyorum hayırlısı olsun.
Adetim 2 gun gecikti benimde
Çıplak gözle belirgin ama sonuçta hemen çıkmadı ikinci çizgi ondan negatif olduğunu düşünüyorum. Hamile olsam hemen net çıkardı sanırım :(

Sizin değeriniz güzel çıkar inşallah hayırlı olsun şimdiden :)

Ben göremedim çizgiyi. Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin 🙏🏻
Bir kan testi verin madem gecikme var geç döllenme ihtimali yok kanda net belli olur ama sizin söylediğiniz şartlarda idrarda da görünmesi gerekirdi silik olsa bile görünür olurdu diye düşünüyorum

Ben göremedim çizgiyi. Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin 🙏🏻
Bir kan testi verin madem gecikme var geç döllenme ihtimali yok kanda net belli olur ama sizin söylediğiniz şartlarda idrarda da görünmesi gerekirdi silik olsa bile görünür olurdu diye düşünüyorum
Evet geç döllenme olmadığına göre belirgin ve hemen çizgi çıkmalıydı :( teşekkür ederim inşallah

Ben çizgi gördüm ama testin en aşağısında sanırım. Test tekrarlamanızı tavsiye ederim 🤗

Ben çizgi gördüm ama testin en aşağısında sanırım. Test tekrarlamanızı tavsiye ederim 🤗
En sağda var çizgi ben görüyorum ama asıl sorun şimdiye kadar net çıkmalıydı çizgi geç döllenme değil çünkü :( teşekkür ederim yorumunuz için :)

En sağda var çizgi ben görüyorum ama asıl sorun şimdiye kadar net çıkmalıydı çizgi geç döllenme değil çünkü :KK43: teşekkür ederim yorumunuz için :)

Hayırlısı olsun hakkınızda. Belki oluşumu yavaştır diye idrara geçmesi geç olacaktır bilemiyoruz ki. Siz test tekrarlayın sonrasında duruma göre bakarsınız ☺️

Çıplak gözle belirgin ama sonuçta hemen çıkmadı ikinci çizgi ondan negatif olduğunu düşünüyorum. Hamile olsam hemen net çıkardı sanırım :KK43:

Sizin değeriniz güzel çıkar inşallah hayırlı olsun şimdiden :)
Hayırlısı olsun insAllah .erken gebelik testi yaptım cift cizgi cikti artik nasil olur bilemem

Uzulme hakkinda hayırlısı olsn.benimki gibi bi mucize olur insAllah

Ben de cok baktım ama çizgi göremedim canim maalesef.
Ne kadar sürede çıktı senin gördüğün çizgi canım.

Arkadaşlar benim adet iki gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı önce sonra iki üç saat sonra atacağım zaman silik bir çizgi gördüm ama sanırım ilk 10 dk da çıkmadığı için geçersiz oluyor.

Hafif adet ağrım var ve bol su gibi akıntı. Geç döllenme olmuş olamaz çünkü tam yumurtlama zamanında gelişmişti yumurtam. Hamile olsam hemen net bir çizgi çıkardı değil mi?
Yumurtlamadan ne kadar gecti peki?

Canim uzgunum ama ben de goremedim maalesef. 2 gun gecikmeyle daha belirgin cikmasi lazimdi bildigim kadariyla.

Back