Testime bakın lütfen

Bende hafiften gördüm çok belirli belirsiz inşallah hamilesindir yarın tekrar dene :)

Çok açık pembe çizgi var canım, arkadaşların dediği gibi yarın ilk idrarınla tekrarla. Hayırlı olsun şimdiden

Kızlar kan tahlili yaptırdım 8.53 pozitif dedi ama belli değil dedi hcg nin artması lazım lütfen dua edinn

Kızlar kan tahlili yaptırdım 8.53 pozitif dedi ama belli değil dedi hcg nin artması lazım lütfen dua edinn
artar canım merak etme ama sakın stres yapma, korkma, üzülme daha çok erken demekki. ağır kaldırma hatta imkanın varsa bol bol yat ayaklarını dik havaya.

inş kimyasal yada dış gebelik değildir
kötü düşünceleri at lütfen kafandan bak bende 2 hafta önce düşük yaptım. bizim sağlık sorunumuz yüzünden doktorumuz eşimden dolayı sizin bebeğiniz olma olasılığı çok az tüp bebek yaptırın demişti ve ben o ay kendiliğimden hamile kaldım ama hep bebeğim sağlıksız düşecek kesin birşey olacak diye diye kendimi bitirdim. kan tahlili oldum 3 defa üçndede kalbim ağzımda attı. doktorum bunun gebeliğe çok zararı olduğunu söylemişti. sakın stres yapma lütfen

haklısın öyle yapacağım hayırlısı neyse o olsun çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…