Kimse yok muKızlar adete bir gün var nedir bu hamile miyim
Kızlar adete bir gün var nedir bu hamile miyim
Bence var daha yeni ondan silik çıkmışKızlar adete bir gün var nedir bu hamile miyim
Ben adete 4 gün kala test yaptım pozitif gördüm sonraki gün yaptım negatif şimdi de adete bir gün kala yine silik çizgi çıktı anlamadım neden olduğunu ilk de pozıtıf artı işareti var sonraki gün birley çıkmadı bugün yeni bir test aldım o da silik çizgi anlamadım o zaman 2 gün önce yaptığım test niye negatif çıktı ama ilk idrarla yapmadım ikinci testiBence var daha yeni ondan silik çıkmış
Belki yeni olduğu için ilk idrarla yapılmadığı için öyle çıkmıştır şu an silik de olsa var imkanınız varsa digitalli clearbluenun testini alın o kesin sonuç veriyor bunlarda zaten yanılma payı olmazBen adete 4 gün kala test yaptım pozitif gördüm sonraki gün yaptım negatif şimdi de adete bir gün kala yine silik çizgi çıktı anlamadım neden olduğunu ilk de pozıtıf artı işareti var sonraki gün birley çıkmadı bugün yeni bir test aldım o da silik çizgi anlamadım o zaman 2 gün önce yaptığım test niye negatif çıktı ama ilk idrarla yapmadım ikinci testi
Digitalli olan haftasına kadar gösteriyor bunu alınBen adete 4 gün kala test yaptım pozitif gördüm sonraki gün yaptım negatif şimdi de adete bir gün kala yine silik çizgi çıktı anlamadım neden olduğunu ilk de pozıtıf artı işareti var sonraki gün birley çıkmadı bugün yeni bir test aldım o da silik çizgi anlamadım o zaman 2 gün önce yaptığım test niye negatif çıktı ama ilk idrarla yapmadım ikinci testi
ne kadar degisik testler var yurtdisindami yasiyosunDigitalli olan haftasına kadar gösteriyor bunu alın
Test bozuk oluyor mu bunlardaBelki yeni olduğu için ilk idrarla yapılmadığı için öyle çıkmıştır şu an silik de olsa var imkanınız varsa digitalli clearbluenun testini alın o kesin sonuç veriyor bunlarda zaten yanılma payı olmaz
anladim insallah pozitif sonuc alirsiniz kan verin sizEvet canım Fransa’da yaşıyorum
Evet canım Almanya’da yaşıyorum bu testler yurtdışında sadece var ve %99 kesin sonuç veriyor bu yazın tüp bebek yaptığımda kanda pozitif çıkınca evde sürekli değişik testlerde deniyordumne kadar degisik testler var yurtdisindami yasiyosun
Bunlarda bozul olmaz clearbluenun ürünleri %99 kesin sonuç veriyorTest bozuk oluyor mu bunlarda
İnşallah canım hamileyimdirBunlarda bozul olmaz clearbluenun ürünleri %99 kesin sonuç veriyor
Geçmiş olsun.Yeniden kalırsınız inşEvet canım Almanya’da yaşıyorum bu testler yurtdışında sadece var ve %99 kesin sonuç veriyor bu yazın tüp bebek yaptığımda kanda pozitif çıkınca evde sürekli değişik testlerde deniyordumiçimde kalmasın diye ama ne yazık ki bebegimi kaybettim
Kuruma çizgisi galan olmuyor değil mi 10 dk sonra gördüm çünküBunlarda bozul olmaz clearbluenun ürünleri %99 kesin sonuç veriyor
Çok geçmil olsun canım benim üzülme Allah büyükEvet canım Almanya’da yaşıyorum bu testler yurtdışında sadece var ve %99 kesin sonuç veriyor bu yazın tüp bebek yaptığımda kanda pozitif çıkınca evde sürekli değişik testlerde deniyordumiçimde kalmasın diye ama ne yazık ki bebegimi kaybettim
Amin çok teşekkürGeçmiş olsun.Yeniden kalırsınız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?