testime bakin acilll cift cizgiyi tek ben mi goruyorm

Cnm hayırlı olsun bencede var hamilelik kan sonuçlarını bekliyoruz :)
Bende heyecanla bekliyorum ama inanamiyorum ki ben hamile oldugma cunku bu ay o kadar agir isler yaptim ki malum bsyram onu. Ve kac tanede gi kesicii ictim ins warsada bise olmaz

canım 2. çizgi silik yani yeni bir hebelik bendede aynısı olmuştu kan sonucuyla nekadarlık olduğunu öğrenebilirsin ama hamilesin:)

Bende heyecanla bekliyorum ama inanamiyorum ki ben hamile oldugma cunku bu ay o kadar agir isler yaptim ki malum bsyram onu. Ve kac tanede gi kesicii ictim ins warsada bise olmaz
yok cnm birsey olmaz allah onu korumustur hadi hayirlu olsun guzel mutluluklar bunlar

İkinci çizgi silik ise ne anlama gelir?

İkinci çizginin silik görülmesi sonrasında sağlıklı bir hamileliğe sahip olunabilir veya kimyasal düşük gibi bir durumla karşı karşıya kalınabilir veya hiç gebelik oluşmamış bile olabilir. Bu durumu netleştirmek için test 3-4 gün sonra tekrar edilmelidir veya kanda gebelik testiyapılmalıdır. Aşağıdaki resimde silik olan çizginin günler içinde belirgin hale geldiği izlenmektedir.

Son düzenleme:
Zaten 4 haftalik hamileyken test böyle gözükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…