testime bakin acilll cift cizgiyi tek ben mi goruyorm

silik bi şekilde görünüyor canım
kan testi ver istersen

Silik cizgi gorunuyor umarim kanda da cikar.Hayirli olsun.
Adetin gecmis miydi?

Bende dayanamadim sabah test yaptim oyle cok istedim ki o silik cizgiyi gormeyi.Umudumu kestim adetim olsun biranonce bekliyorum.

Darisi basimiza :)

ben de silik bir ikinci çizgi gordm :))

çizgi var bu daha küçükkolduğunu gösterir...bi dekan testi yaptır.hayırlı olsun

bende daha belirgin ve bunun gibi silik cizgi gordum 2 testte ama su an koyu kahverengi ile baslayan ve sonra kirmiziya donusen bir kanamam oldu sonrada cok cok az koyu kirmizi oldu ne oluyor bilmiyorum bilen var mi ?cok uzgunum

Simdi hstaneye gittim kostur kostur kan testi werdm 1 saat sonra alcakmisim sonucu.gelirken 1 test daha aldm oda cift cizgi

bende daha belirgin ve bunun gibi silik cizgi gordum 2 testte ama su an koyu kahverengi ile baslayan ve sonra kirmiziya donusen bir kanamam oldu sonrada cok cok az koyu kirmizi oldu ne oluyor bilmiyorum bilen var mi ?cok uzgunum

Simdi hstaneye gittim kostur kostur kan testi werdm 1 saat sonra alcakmisim sonucu.gelirken 1 test daha aldm oda cift cizgi

canim hayirlisi olsun senin boyle birsey oldu mu benim bat 2 ekimdi

Gayet cidt cizgi canm, hayrli olsnn

Cnm hayırlı olsun bencede var hamilelik kan sonuçlarını bekliyoruz :)

Canm benm adetim henuz gecmedi ama ole bi kanamam da olmadi blki yerlesme kanamasidir herkeste olmuyoms keske sende bi kan testi wersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…