Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artı işareti var sanki silikKızlar hamile miyim adetime 4 gün var
Benim belirtim 4 gün önce lekelenmem oldu kahverengi ordan şüpheye düştüm acaba yerleşme kanaması mı diye kasıklarım da batma oluyordu ara ara çok bir belirtim yoktu bu sabah test yaptım ilk baktım görmedim sonra odaya koydum çöpe atmak için geldiğimde silik bir çizgi gördüm hala emin değilim ama inşallah vardır yarın kan vericem hayırlısı 1 senedir olmuyor umarım olmuşturVar gibi duruyor kan verip netlestirebilirsinizbelirtileriniz neydi acaba benimde reglime 5 gün vardı bugün test yaptimda beyaz çizgi çıkti ikinci çizgi. Bozuk mu yoksa umitlenmelimiyim bilmiyorum
Atar mısın fotoğrafını canım bakalımVar gibi duruyor kan verip netlestirebilirsinizbelirtileriniz neydi acaba benimde reglime 5 gün vardı bugün test yaptimda beyaz çizgi çıkti ikinci çizgi. Bozuk mu yoksa umitlenmelimiyim bilmiyorum
Evet lekelenme de olmuş büyük ihtimalle gebesinizdir şimdiden hayırlı olsunBenim belirtim 4 gün önce lekelenmem oldu kahverengi ordan şüpheye düştüm acaba yerleşme kanaması mı diye kasıklarım da batma oluyordu ara ara çok bir belirtim yoktu bu sabah test yaptım ilk baktım görmedim sonra odaya koydum çöpe atmak için geldiğimde silik bir çizgi gördüm hala emin değilim ama inşallah vardır yarın kan vericem hayırlısı 1 senedir olmuyor umarım olmuştur
Ay canım inşalllah hala ümidim yok o kadar çok burda konu açtım derdime çare bulmak biraz olsun ümitlenmek rabbim inşallah sana da nasip ederEvet lekelenme de olmuş büyük ihtimalle gebesinizdir şimdiden hayırlı olsunrabbim inşallah banada nasip eder o çift çizgiyi görmeyi
Bu şekildeAtar mısın fotoğrafını canım bakalım
Markası ne canım bununBu şekilde
İnce bir çizgi var gölge gibi sankiBu şekilde
Amin canım amin inşallahAy canım inşalllah hala ümidim yok o kadar çok burda konu açtım derdime çare bulmak biraz olsun ümitlenmek rabbim inşallah sana da nasip eder
Evet ama beyaz oluşu negatif galiba bilmiyorum.. days comfort markasi canmİnce bir çizgi var gölge gibi sanki
O kafar iyi anlıyorum ki seni ben de doktor doktor gezdim çikolata kisti var dediler yumurta rezervini düşüyor ıyı bir kist değil dediler artık ümidim kesilmişti bu ayda dedim olmazsa herhalde artık olmıcak gizli gizli ağlamalarım de desem çok zordu gerçekten hala da emin değilim belki yokturAmin canım amin inşallahbence senin tutmuş bu ay hissediyorum da yarın güzel haberlerinle bekliyorum
benimde bu ay 9. Ayim.. hatta biara rahim filmi bile düşündüm sonra ablalarim vazgecirdi acele etme stres yapma bir yıl bir olsun sonrası düşünürsün diye
Belki teste hata vardır adetini bekle en iyi sonuç adet günü ve gecikmesi inşallah bebişlerimiz vardırEvet ama beyaz oluşu negatif galiba bilmiyorum.. days comfort markasi canm
Bende öyleyim işte zaten bu ay da olmayacak deyip durdum testi öylesine yaptim. Bilmiyorum daha uzun mücadele edenler var rabbim sabrını veriyor bı şekilde. İnşallah isteyen herkese nasip eder anne olmayıO kafar iyi anlıyorum ki seni ben de doktor doktor gezdim çikolata kisti var dediler yumurta rezervini düşüyor ıyı bir kist değil dediler artık ümidim kesilmişti bu ayda dedim olmazsa herhalde artık olmıcak gizli gizli ağlamalarım de desem çok zordu gerçekten hala da emin değilim belki yoktur
Amin canım benim kafamıza takmamak lazım aslında stres en büyük etkenBende öyleyim işte zaten bu ay da olmayacak deyip durdum testi öylesine yaptim. Bilmiyorum daha uzun mücadele edenler var rabbim sabrını veriyor bı şekilde. İnşallah isteyen herkese nasip eder anne olmayı![]()
Aynen canım zaten 4 gün kaldı ... İnşallah aminnBelki teste hata vardır adetini bekle en iyi sonuç adet günü ve gecikmesi inşallah bebişlerimiz vardır
Tabiki ya ama insan düşünmeden aklına gelmeden olmuyor ki stresli değiliz desekte illaki yükleniyor stres. O regli başlayınca sanki büyük bişey olmuscasina kötü hissediyorum ağlıyorum falan ister istemez. Ne bileyim bakıyorum bazılarının hemen oluyor hemen olmasada bu kadar beklemeyenlerde var.. hormon baktırdım skinti yok muayne oldum yok eşimde testleri verdi yok hiç bir skıntı yok nasip diyorum rabbim ne derse o olurAmin canım benim kafamıza takmamak lazım aslında stres en büyük etken
Rabbim ne zaman derse o zamandır biliyorum bende aynı senin gibiyim yemin ederim ne kadar stres yapmıcam desende kafam hep orda acaba hamile miyim acaba oldu mu yoksa hiç olmıcak mı seni en iyi ben anlarım ama sabret Allah sabredenlerle beraberdir çok dua et rabbim inşallah nasip eder bizeTabiki ya ama insan düşünmeden aklına gelmeden olmuyor ki stresli değiliz desekte illaki yükleniyor stres. O regli başlayınca sanki büyük bişey olmuscasina kötü hissediyorum ağlıyorum falan ister istemez. Ne bileyim bakıyorum bazılarının hemen oluyor hemen olmasada bu kadar beklemeyenlerde var.. hormon baktırdım skinti yok muayne oldum yok eşimde testleri verdi yok hiç bir skıntı yok nasip diyorum rabbim ne derse o