Testime bakarmısınızzzzz

sedaaa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
7
1
1
25
Kızlar ben hafif silik çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz adetime 10-12 gün varken yaptım sizce çok erken olabilir midir

Eklentiler

• IMG_8366.jpeg
    159,3 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar ben hafif silik çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz adetime 10-12 gün varken yaptım sizce çok erken olabilir midir
Ben net göremedim ama daha çok erken en az 5 gün daha geçsin tekrar testi tekrarlayın bazen adetten sonra net sonuç alınabiliyor dilerim güzel pozitif sonuçlar alırsınız

Hafifde olsa görünüyor gibi hayal gibi ama Allah gönlünüze göre versin
Amin teşekkür ederim
kızlar adetime 5-6 gün var bugün yine test yaptım yanında silik çizgi çıktı sonra silindi anlayamadım testte mi sorun var acaba

Eklentiler

• IMG_8470.jpeg
    213,5 KB · Görüntüleme: 28
Amin teşekkür ederim

kızlar adetime 5-6 gün var bugün yine test yaptım yanında silik çizgi çıktı sonra silindi anlayamadım testte mi sorun var acaba
5/6 gün kala predictor bile algılamadığı oluyor bu tarz markaların yakalayacağını sanmıyorum binde birdir belki o da şans işi yani.
Umarım vardır hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Çok erkenden başlamışsınız test yapmaya, ilk yaptığınız testte regle 10-12 gün var zaten daha yumurtlama zamanınız neredeyse. Regl geçince yapın yoksa boşu boşuna kafanızı kurcalarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…