• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısınızzzzz

sedaaa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
7
1
1
25
Kızlar ben hafif silik çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz adetime 10-12 gün varken yaptım sizce çok erken olabilir midir

Eklentiler

• IMG_8366.jpeg
    IMG_8366.jpeg
    159,3 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar ben hafif silik çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz adetime 10-12 gün varken yaptım sizce çok erken olabilir midir
Ben net göremedim ama daha çok erken en az 5 gün daha geçsin tekrar testi tekrarlayın bazen adetten sonra net sonuç alınabiliyor dilerim güzel pozitif sonuçlar alırsınız 🤲

Hafifde olsa görünüyor gibi hayal gibi ama Allah gönlünüze göre versin
Amin teşekkür ederim
kızlar adetime 5-6 gün var bugün yine test yaptım yanında silik çizgi çıktı sonra silindi anlayamadım testte mi sorun var acaba

Eklentiler

• IMG_8470.jpeg
    IMG_8470.jpeg
    213,5 KB · Görüntüleme: 26
Amin teşekkür ederim

kızlar adetime 5-6 gün var bugün yine test yaptım yanında silik çizgi çıktı sonra silindi anlayamadım testte mi sorun var acaba
5/6 gün kala predictor bile algılamadığı oluyor bu tarz markaların yakalayacağını sanmıyorum binde birdir belki o da şans işi yani.
Umarım vardır hakkınızda hayırlısı neyse o olsun🌸

Çok erkenden başlamışsınız test yapmaya, ilk yaptığınız testte regle 10-12 gün var zaten daha yumurtlama zamanınız neredeyse. Regl geçince yapın yoksa boşu boşuna kafanızı kurcalarsınız

Back