• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmisiniz

Waww

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
2.419
977
43
25
kizlar ben bu testi bgn yaptim ilk 10 dakkada hafif golge gibi bisey gordum yanildigimi dusunup testi birakmistim 4 5 saat sonra teste baktigimda boyle olmus su tuttum kuruma cizgisidir diye ama kaybolmadi cizgi bu sekilde hala sizce gebelik varmidir

Eklentiler

• 20250108_175515.jpg
    20250108_175515.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 20250108_175310.jpg
    20250108_175310.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 25
kizlar ben bu testi bgn yaptim ilk 10 dakkada hafif golge gibi bisey gordum yanildigimi dusunup testi birakmistim 4 5 saat sonra teste baktigimda boyle olmus su tuttum kuruma cizgisidir diye ama kaybolmadi cizgi bu sekilde hala sizce gebelik varmidir
Öyle duruyor
Elinizde başka varsa tekrarlayın

Öyle duruyor
Elinizde başka varsa tekrarlayın
evvelsi gun yapmistim birda onda hic bisey cikmamisti kuruma cizgisi dahi cikmadi bgn yaptigim boyle cikti suam elimde baska test yol yarin adet gunum olmazsam tekrar yapayim madem

Yarın regl olmasam kan ver orda bi çizgi görünüyor ama kuruma cizgisi de olabilir gebelik de olabilir
anladim cnm saol cevabin icin eger yarin regl olmazsam tekrar bi test daha yapayim ona gore kan vereyim kuruma cizgisi olsa su doktugumde kaybolmazmaydi oyle okudum da cogu yorumlarda

anladim cnm saol cevabin icin eger yarin regl olmazsam tekrar bi test daha yapayim ona gore kan vereyim kuruma cizgisi olsa su doktugumde kaybolmazmaydi oyle okudum da cogu yorumlarda
Ewet testi tekrarla için rahat eder en azından. Regl belirtilerin War mı peki

Ewet testi tekrarla için rahat eder en azından. Regl belirtilerin War mı peki
inanirmisiniz hic agrim sizim yok ne gebelik nede adet belirtisi hic bisey yok hissetmiyomda sadece her ay gogus agrim olurdu bu ay olmadi

Back