Testime bakarmısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dilk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
194
121
53
37
Regl olmama tam 8günüm var eşim test almış içimden geldi dedi yaparmısın..Dedim çıkmaz daha günüme var dedim ama lütfen yap deyince yaptım tek çizgi çıktı sonra öyle çıkınca koyduk kenara eşimde çöpe atmış iki saat sonra bir bakayım dedim çöpten alıp bakasıp geldi sonuç resimdeki bilemedim sizce nedir?

Eklentiler

• IMG_20210105_000518.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210105_000516.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20210105_000505.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20210105_000450.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20210105_000439.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
2 3 saat sonrasını dikkate almayın diyorlar ama siz hemen mi çöpe attınız belki ilk 15 dkda filan çıkmıştır? Hafif bir pembelikte var ama adet gününüze kadar tekrar yapın koyulaşırsa vardır böyle net bişey söylemek mümkün değil

Daha cok erken birde sonradan cıkanlar dikkate alınmıyor bendede çöpe attıgımda böyle oluyordu baktıgımda

belki kuruma çizgisidir sen yine de adetin geçtikten 5 gün sonra tekrar yap derim

8 gun varsa adetinize ortalama olarak dolleneli 6 gun olmus daha.. yumurta dollenir 6 gun sonra tuplerden rahime dogru hareket eder. rahime yerlesir. ondan sonra hcg hormonu salgilamaya baslar. 6 gun sonra kanda da idrarda da tespit edilemez. kisacasi cok erken. ama erken yumurtladiysaniz ve daha erken dollenme olduysa idrarda cikabilecek seviyeye gelmistir. bir de bu saatte yaptiysaniz da iyi degil. sabah ilk idrarla yapacaksiniz.

Tek çigiyi gördüm 2 3dakika sonra baktım tekti bıraktım köşye hayırlısı hakkımda

Kasıklarımda dünden bu yana ince ince ağrı var yarın tekrar denicem ve umarım hamile çıkarım bugün bnin doğum günüm Rabbimin hediyesi olur inşallah

Kasıklarımda dünden bu yana ince ince ağrı var yarın tekrar denicem ve umarım hamile çıkarım bugün bnin doğum günüm Rabbimin hediyesi olur inşallah
İnş hediyenizi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…