Teşekkür ederimm6 gün biraz erken.. ve ben göremedim maalesef
Off heycan basıyor yaaaMaalesef bunlar negatif cok erken test icin biraz bekleyin
Hepimiz ayni durumdayiz en azindan sizin az kalmis benim bat aralik 11 falan nasil geccek zaman bilmiyorumOff heycan basıyor yaaa
Vallaha öyle zorki sabretmek günler geçmiyor sankiHepimiz ayni durumdayiz en azindan sizin az kalmis benim bat aralik 11 falan nasil geccek zaman bilmiyorum
Ben yarindan itibaren hergun bi plan yapip gezmeye gitcem yoksa evde dusun dusun kafayi yicek insan surekli burda dolasiyorum yet herVallaha öyle zorki sabretmek günler geçmiyor sanki
Mavide var gibi pembede yok mavi olan artimed ise yalancı pozitif veriyorKızlaarrrr reglime 6gün vardı bugün test yaptım erken gebelik testi bu ay çalışmalarımız oldu teslerime bakarmısınızzz sizcee varmı
Yok aritmed değil neydi unuttum markasını bende onda hafif gördüm diye umutlandımMavide var gibi pembede yok mavi olan artimed ise yalancı pozitif veriyor
Ahahahahah ama işte düşünüpte hata ediyoruz offBen yarindan itibaren hergun bi plan yapip gezmeye gitcem yoksa evde dusun dusun kafayi yicek insan surekli burda dolasiyorum yet her
Ya ben hsg cekildim bu ay kendimi umutlandirmak istemiyorum ama ihtimal yuksekmis kafami baska seylere yogunlastircam örgü falan örcem aksamlari gecmiyo zaman yoksaAhahahahah ama işte düşünüpte hata ediyoruz off
Aynen öyle sürekli bir işle meşgul olmak lazım benfe öyle yapıcam yoksa günler durdu sankiYa ben hsg cekildim bu ay kendimi umutlandirmak istemiyorum ama ihtimal yuksekmis kafami baska seylere yogunlastircam örgü falan örcem aksamlari gecmiyo zaman yoksa