Evet bebe time testin adı .gerçekten mi ya çok heyecanlandım 1.5 senedir bu anı bekliyorum ins sağlıklı ilerler .daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorumBence var bebe time mı markası testin o azcık olsa hcg onu tespit ediyor sizinki baya belirgin çıkmış hayırlı olsun
Bende bu testten yapmıştım elimde 5 tane vardı 3 ü negatif çıktı reglimin bitişinden 5 gün sonra yaptım silik çıktı benim ki baya silik ti kanda verdim negatifti benimki azcık yükselme olsa tespit ediyor bu test o yüzden diyorum bu test bu kadar koyu çıkardıysa vardır kan tahlili ver canımEvet bebe time testin adı .gerçekten mi ya çok heyecanlandım 1.5 senedir bu anı bekliyorum ins sağlıklı ilerler .daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum
Bende bu testten yapmıştım elimde 5 tane vardı 3 ü negatif çıktı reglimin bitişinden 5 gün sonra yaptım silik çıktı benim ki baya silik ti kanda verdim negatifti benimki azcık yükselme olsa tespit ediyor bu test o yüzden diyorum bu test bu kadar koyu çıkardıysa vardır kan tahlili ver canim
Bugün kan vercem canım ins sonuç kanda pozitif çıkarBende bu testten yapmıştım elimde 5 tane vardı 3 ü negatif çıktı reglimin bitişinden 5 gün sonra yaptım silik çıktı benim ki baya silik ti kanda verdim negatifti benimki azcık yükselme olsa tespit ediyor bu test o yüzden diyorum bu test bu kadar koyu çıkardıysa vardır kan tahlili ver canım
İnşâAllâh canımBugün kan vercem canım ins sonuç kanda pozitif çıkar
Tabi kuzum .veririm .sende testini atsana merak ettimHayirli olsun büyük ihtimal varBen de bugün bu testle yaptım çok silik çıktı sonucunuz çıkınca yazar mısınız değerinizi bana da fikir versin.
Sağol canımHayırlı olsun
Bugün sabah ilk idrar ile yaptım adetim 3 gecikti goguslerde acıma bel ağrısı hafif akıntım sıcak basmaları var test yaptım silik çıktı kırmızılık dağılır dağılmaz belirdi silik çizgi
Benim fotoda hiç görünmüyo kiTabi kuzum .veririm .sende testini atsana merak ettim
Kanda pozitif çıktı yarın randevum doktora bakalım hayirlisi olur inşBenim fotoda hiç görünmüyo kiyarın sabah tekrar yapcam inşallah çıkarsa o zaman atarım. Senin çıkmadı mı canım daha
Kanda pozitif çıktı canım gerek kalmadı sağoltekrarla bence
Sağol Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım hamilesin
Sen naptın tekrarladım mi testini canımBenim fotoda hiç görünmüyo kiyarın sabah tekrar yapcam inşallah çıkarsa o zaman atarım. Senin çıkmadı mı canım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?