Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 gun gecikmeyle baya silik cikmis elinizde varsa testi tekrarlayin yada direk kan verin bu kadar gecikmeyle bu kadar silik cikmaz cunku ya da test hatalidir
12 gun gecikmeyle baya silik cikmis elinizde varsa testi tekrarlayin yada direk kan verin bu kadar gecikmeyle bu kadar silik cikmaz cunku ya da test hatalidir
Sürekli uyku hali sık idrara çıkma ve kasıklarımda çok ağrı oluyor ve 12 gün geçti teste çıkar diye düşündüm ama çıkmadı çok üzüldüm eğer kandada çıkmassa çok üzülürüm gerçekten
Sürekli uyku hali sık idrara çıkma ve kasıklarımda çok ağrı oluyor ve 12 gün geçti teste çıkar diye düşündüm ama çıkmadı çok üzüldüm eğer kandada çıkmassa çok üzülürüm gerçekten
artik testler cok yaniltiyo benimde basima geldi arti med marka testte pozitif gorup adet olmustum kesin sonuc icin kan verin yada guvenilir bir marka test kullanin mesela awox gibi kuruma cizgisi bile cikarmadi bnde hic