Baya net gözüküyor hepsinde hayırlı olsunmerhaba dün sabah ve bugün bir sürü test yaptım hepsindr cizgi cıkıyo ama silik sizce hamilemiyim 2. Olan şimdi yaptığım
Kaset testler labouik mimerhaba dün sabah ve bugün bir sürü test yaptım hepsindr cizgi cıkıyo ama silik sizce hamilemiyim 2. Olan şimdi yaptığım
EvetKaset testler labouik mi
Erken gebeliklerde biri pyro clınıc diğeri prodocor
Zaman kesin hamilesin canm
Amin inşallah bakalımO
Zaman kesin hamilesin canm
Cok sildiklerim öğrendim aynı marka
Kanı görmeden hala inanamıyorumTestlerin güvenilir testler, pozitif yani sonucun hayırlı olsun :)
Yarın bi kan ver :)Kanı görmeden hala inanamıyorum
Hemen sabah vericem :)Yarın bi kan ver :)
Tamam ederimBurayı da haberdar et
Adetiniz gecikti mi inşallah var gibi görünüyor dilerim yalancı testlerden değildirmerhaba dün sabah ve bugün bir sürü test yaptım hepsindr cizgi cıkıyo ama silik sizce hamilemiyim 2. Olan şimdi yaptığım
Bu ben hatta keseyi bile görmeden inanmam kiKanı görmeden hala inanamıyorum
Adetim gecikmedi cünkü yumurtlamam cok erkendi ovulasyon testi ile takip ettim adetime daha 6 gün kaldı ama yumurtlamamın üstünden 13 gün gectiAdetiniz gecikti mi inşallah var gibi görünüyor dilerim yalancı testlerden değildir
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBu ben hatta keseyi bile görmeden inanmam kinasip olsun inşallah
Anladım o zaman varsa çıkar genelde 6 gün kala çıkıyor varsa sizin ki pozitif görünüyorAdetim gecikmedi cünkü yumurtlamam cok erkendi ovulasyon testi ile takip ettim adetime daha 6 gün kaldı ama yumurtlamamın üstünden 13 gün gecti
Adetim gecikmedi cünkü yumurtlamam cok erkendi ovulasyon testi ile takip ettim adetime daha 6 gün kaldı ama yumurtlamamın üstünden 13 gün gect
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?