Testime bakarmısınız acill

brktlll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
merhaba dün sabah ve bugün bir sürü test yaptım hepsindr cizgi cıkıyo ama silik sizce hamilemiyim 2. Olan şimdi yaptığım

Eklentiler

• IMG_6184.jpeg
    133 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_6199.jpeg
    176,5 KB · Görüntüleme: 68
Testlerin güvenilir testler, pozitif yani sonucun hayırlı olsun :)

Kızlaaar benim göğüs uçlarım şişiyor sonra küçülüyor böyle birşey ile karşılaşan oldu mu

merhaba dün sabah ve bugün bir sürü test yaptım hepsindr cizgi cıkıyo ama silik sizce hamilemiyim 2. Olan şimdi yaptığım
Adetiniz gecikti mi inşallah var gibi görünüyor dilerim yalancı testlerden değildir

Adetim gecikmedi cünkü yumurtlamam cok erkendi ovulasyon testi ile takip ettim adetime daha 6 gün kaldı ama yumurtlamamın üstünden 13 gün gecti
Anladım o zaman varsa çıkar genelde 6 gün kala çıkıyor varsa sizin ki pozitif görünüyor

Hayırlı olsun öncelikle ovulasyon testine ne zmn başladınız adet bittikten kaç gün sonra
Adetim gecikmedi cünkü yumurtlamam cok erkendi ovulasyon testi ile takip ettim adetime daha 6 gün kaldı ama yumurtlamamın üstünden 13 gün gect

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…