• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

nurpapatya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
36
Bu sabah ilk idrarla yaptığım kaset test kızlar markası bebetime. İlk 5 dakika içinde mi çıktı bilmiyorum testi yapıp işe gitmek için hazırlanmaya başladım 5 dakika çoktan geçmiştir teste baktığımda. Çok aşırı silik de olsa ben ikinci çizgiyi görüyor gibiyim. Testin fotoğrafını ekliyorum

Eklentiler

• IMG-20260318-WA0003.webp
    IMG-20260318-WA0003.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 157
Bu sabah ilk idrarla yaptığım kaset test kızlar markası bebetime. İlk 5 dakika içinde mi çıktı bilmiyorum testi yapıp işe gitmek için hazırlanmaya başladım 5 dakika çoktan geçmiştir teste baktığımda. Çok aşırı silik de olsa ben ikinci çizgiyi görüyor gibiyim. Testin fotoğrafını ekliyorum
Kaç gün gecikti ?

Buraya yüklenen resimler yaklaştığında kalitesi düşüyor. Yani bizim göremediğimiz siz goruyorsunuzdur

Adetinize ne kadar var bende görüyorum 2. Çizgiyi benimde bu denli silikti elhamdülillah hamileyim darısı başınıza 🥹🫠

Adetinize ne kadar var bende görüyorum 2. Çizgiyi benimde bu denli silikti elhamdülillah hamileyim darısı başınıza 🥹🫠
Pcos olduğum için adetlerim düzensiz. Ovulasyon testiyle takip etmiştim tam pik olduktan 5 gün sonra sadece 2 gün kahverengi kırmızı lekelenme gibi bir şey yaşadım 3. Gün tamamen bitti. Bittikten 2 gün sonra pembe lekelenme gördüm 1 kereye mahsus.

Back
X