- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi nurpapatya_
-
Kaç gün gecikti ?Bu sabah ilk idrarla yaptığım kaset test kızlar markası bebetime. İlk 5 dakika içinde mi çıktı bilmiyorum testi yapıp işe gitmek için hazırlanmaya başladım 5 dakika çoktan geçmiştir teste baktığımda. Çok aşırı silik de olsa ben ikinci çizgiyi görüyor gibiyim. Testin fotoğrafını ekliyorum
Henüz gecikme yaşamadımKaç gün gecikti ?
O zaman hamilesiniz. Kan verin içiniz rahatasinEvet ben de ikinci çizgiyi görüyorum
Adetinize ne kadar var bende görüyorum 2. Çizgiyi benimde bu denli silikti elhamdülillah hamileyim darısı başınızaBu sabah ilk idrarla yaptığım kaset test kızlar markası bebetime. İlk 5 dakika içinde mi çıktı bilmiyorum testi yapıp işe gitmek için hazırlanmaya başladım 5 dakika çoktan geçmiştir teste baktığımda. Çok aşırı silik de olsa ben ikinci çizgiyi görüyor gibiyim. Testin fotoğrafını ekliyorum
Pcos olduğum için adetlerim düzensiz. Ovulasyon testiyle takip etmiştim tam pik olduktan 5 gün sonra sadece 2 gün kahverengi kırmızı lekelenme gibi bir şey yaşadım 3. Gün tamamen bitti. Bittikten 2 gün sonra pembe lekelenme gördüm 1 kereye mahsus.Adetinize ne kadar var bende görüyorum 2. Çizgiyi benimde bu denli silikti elhamdülillah hamileyim darısı başınıza
Yerleşme kanaması kahverengi kırmızı olabilir mi daha açık renkli mi olması gerekiyorBiiznillah hamilesinizdirgördüğünüz lekeler de yerleşme kanaması olabilir
Bildiğim kadarıyla bu kişiden kişiye değişiyor mesela ben hiç yerleşme kanaması görmedim her kadının bünyesi farklıdır tabiYerleşme kanaması kahverengi kırmızı olabilir mi daha açık renkli mi olması gerekiyor