• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Pemdebalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
283
67
18
28
Aşılamanın 14. Günü testim hafif silik çıktı sizce var mıdır elim ayağıma dolaştı
IMG_2046.jpeg

Bat telefonda ki uygulamaya göre yarın gösteriyor hiçbir belirtim yok normalde doktorum yarın kan ver demişti ama gerçekten uyuyamadım bugün sabah test yaptım

Ayyy çok mutlu oldum yorumlarınıza normalde zorlanmadan görünüyor fotoğrafta tam çıkmadı 3 senedir uğraşıyoruz ☺️inşllah benimledir bebiş

Ben gayet ilk bakışta gördüm bence hamilesin 😍 en kısa zamanda kan ver bize de haber ver Rabbim seni sevinçlere boğsun 🌹🥰 Ben de kan sonucumu bekliyorum dua eder dua isterim 🤍
Allah razı olsun canım kardeşim yarın vereceğim inşallah bende senin mesajlarını gördüm okumuştum dualarım seninle inşallah çok güzel beta değerleri görürüüz 🌸🩵

Evet bugün ama dün çift çizgiyi silikte olsa görünce dedim var Allahın izniyle sonucu görünce de şok oldum yani vardı düştü mü çünkü bu değerde idrar da çıkar mı
Referans araligi ne betanin? Belki de
Yukselcek adet gecikmeyi bekleyin bosuna demiyorlar

Back