- 17 Şubat 2023
- 283
- 67
- 18
- 28
- Konu Sahibi Pemdebalon
Aşılamanın 14. Günü testim hafif silik çıktı sizce var mıdır elim ayağıma dolaştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Incecik var, iki gun snra tekrarlayin. Bat ne zaman? Belirtileriniz varmiAşılamanın 14. Günü testim hafif silik çıktı sizce var mıdır elim ayağıma dolaştı Eki Görüntüle 3541548
Ay benim’ gibi yarin veya cmrtesi. Ama silik goruyorum benBat telefonda ki uygulamaya göre yarın gösteriyor hiçbir belirtim yok normalde doktorum yarın kan ver demişti ama gerçekten uyuyamadım bugün sabah test yaptım
Silik çizgi bende görüyorum. İnşallah vardır.Aşılamanın 14. Günü testim hafif silik çıktı sizce var mıdır elim ayağıma dolaştı Eki Görüntüle 3541548
Evet var hafif gölge şeklinde. Umarım hamilesinizdirAşılamanın 14. Günü testim hafif silik çıktı sizce var mıdır elim ayağıma dolaştı Eki Görüntüle 3541548
Gördüm ince bir çizgi var inşallah vardır canım haber ver kan testi verdiğindeAşılamanın 14. Günü testim hafif silik çıktı sizce var mıdır elim ayağıma dolaştı Eki Görüntüle 3541548
Ben gayet ilk bakışta gördüm bence hamilesin en kısa zamanda kan ver bize de haber ver Rabbim seni sevinçlere boğsun Ben de kan sonucumu bekliyorum dua eder dua isterimAşılamanın 14. Günü testim hafif silik çıktı sizce var mıdır elim ayağıma dolaştı Eki Görüntüle 3541548
Allah razı olsun canım kardeşim yarın vereceğim inşallah bende senin mesajlarını gördüm okumuştum dualarım seninle inşallah çok güzel beta değerleri görürüüzBen gayet ilk bakışta gördüm bence hamilesin en kısa zamanda kan ver bize de haber ver Rabbim seni sevinçlere boğsun Ben de kan sonucumu bekliyorum dua eder dua isterim
Yarın haber vereceğim inşallah müjdeli haberle gelirimGördüm ince bir çizgi var inşallah vardır canım haber ver kan testi verdiğinde
Bn goruyorum silik adet in ne zamanEki Görüntüle 3542103 Sizce nasıl çizgi var mı gölge gibi görünüyor
Adet gunun bugun degl miydi? Belki yukselecek?Kan testim 2.140 çıktı şaşkınım üzüldüm çok heveslenmiştim
Evet bugün ama dün çift çizgiyi silikte olsa görünce dedim var Allahın izniyle sonucu görünce de şok oldum yani vardı düştü mü çünkü bu değerde idrar da çıkar mıAdet gunun bugun degl miydi? Belki yukselecek?
Referans araligi ne betanin? Belki deEvet bugün ama dün çift çizgiyi silikte olsa görünce dedim var Allahın izniyle sonucu görünce de şok oldum yani vardı düştü mü çünkü bu değerde idrar da çıkar mı