Days doctor marka 1gun çok az pembe lekelenme oldu sonra tamamen kesildi gelen giden yokTestin markası ney bide adetiniz gecikti mi
Hic bisey yok cnm üzgünüm1gun süren pembe çok az miktarda kanama oldu tamamen kesildi
Bende ilk test yaptığımda negatif çıkmıştı ama her teste güven olmuyor belki geç döllenmedir bir tane daha test yapmanızı öneririm ben yaklaşık 10 test yaptımDays doctor marka 1gun çok az pembe lekelenme oldu sonra tamamen kesildi gelen giden yok
Pazartesi kan vermeyi düşünüyorumBende ilk test yaptığımda negatif çıkmıştı ama her teste güven olmuyor belki geç döllenmedir bir tane daha test yapmanızı öneririm ben yaklaşık 10 test yaptım
Bende hiç kanama olmadı kanda mutlaka çıkar ama testlere güven yok bence dedim ya 10 test yaptım 5inde çıktı sadece Rabbim sizede hayırlı sağlıklı bi bebiş versin haberleri bekliyorum bennnnPazartesi kan vermeyi düşünüyorumhiç böyle 1gun süren bir lekelenmen olmamıştı çünkü sizin adınıza çok sevindim sizde olmuş muydu pembe kanama tarzı birsey
Aminnnn inşallah haber ederim duanı beklerimBende hiç kanama olmadı kanda mutlaka çıkar ama testlere güven yok bence dedim ya 10 test yaptım 5inde çıktı sadece Rabbim sizede hayırlı sağlıklı bi bebiş versin haberleri bekliyorum bennnn
Hemen ediyoruummmAminnnn inşallah haber ederim duanı beklerim
Awox marka ile tekrar yaptimm görebiliyor musunHemen ediyoruummm
Awox marka ile tekrar yaptimm görebiliyorHemen ediyoruummm
Kurumuş halı bu şekildeBirsey göremedim :/