Testime bakar mısınız

beyzzzz4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
110
28
24
1gun süren pembe çok az miktarda kanama oldu tamamen kesildi

Eklentiler

• IMG_20241220_221216.jpg
    IMG_20241220_221216.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 62
Days doctor marka 1gun çok az pembe lekelenme oldu sonra tamamen kesildi gelen giden yok
Bende ilk test yaptığımda negatif çıkmıştı ama her teste güven olmuyor belki geç döllenmedir bir tane daha test yapmanızı öneririm ben yaklaşık 10 test yaptım😂

Bende ilk test yaptığımda negatif çıkmıştı ama her teste güven olmuyor belki geç döllenmedir bir tane daha test yapmanızı öneririm ben yaklaşık 10 test yaptım
Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum 😅 hiç böyle 1gun süren bir lekelenmen olmamıştı çünkü sizin adınıza çok sevindim sizde olmuş muydu pembe kanama tarzı birsey

Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum 😅 hiç böyle 1gun süren bir lekelenmen olmamıştı çünkü sizin adınıza çok sevindim sizde olmuş muydu pembe kanama tarzı birsey
Bende hiç kanama olmadı kanda mutlaka çıkar ama testlere güven yok bence dedim ya 10 test yaptım 5inde çıktı sadece Rabbim sizede hayırlı sağlıklı bi bebiş versin haberleri bekliyorum bennnn

Kızlar merhaba 19 kasımda regl oldum,7/8 aralıkta ovülasyon testinde koyulasma vardı ve oncesi o gun ve sonrasında hep değerlendirdim , normalde 19 unda adet olmam gerekirken olmadım ama 20 sinde pembe lekelenmem geldi ve hala kırmızı değil bundan 2/3 gün önce şiddetli bacak ağrısı cektim adet olcakmıs gibi su anda bacak ağrım yok ama kasıklarım şiddetli olacak sekilde karın bölgem ve belimde ağrı var 19 unda test yapmıstım cok silinik bir cizgi cıktı kamerada bile zor gözükmüyor su an ne yapacağımı bilmiyorum acaba hamilemiyim ve alt karnımda ve arada kasıklarımda batma seklinde ağrım devam ediyor pembe lekede var sizce yarın tekrar test yapmalımıyım ve benimde testim bu sekilde cok belli olmuyordu

X