- 16 Aralık 2024
- 19
- 8
- 29
- Konu Sahibi bebegim1234567
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi var kaçıncı dakika da çıktı ve regliye ne kadar varEki Görüntüle 3521597 hayali bi çizgi mi var ben mi öyle görüyorum sizceeee
Beş dk bekleyin yazıyor bunda beş dk sonra çıktı bat 14 aralıktı ben 11 aralıkta bi erken gebelik testi yaptım çıkmadı iki gün gecikince bugün tekrar yaptımÇizgi var kaçıncı dakika da çıktı ve regliye ne kadar var
Çizgi var kaçıncı dakika da çıktı ve regliye ne kadar var
2 gün gecikme çok erken 10. Gün gecikmen de yap daha net sonuç alırsınBeş dk bekleyin yazıyor bunda beş dk sonra çıktı bat 14 aralıktı ben 11 aralıkta bi erken gebelik testi yaptım çıkmadı iki gün gecikince bugün tekrar yaptım
Reglin geçmiş 2 gün daha bekleyip kan ver bence
Valla bende 4 gün gecince öğrendim ağrım olmayınca dedim sende bir tuhaflık var bi de hiç test yapmadım doğru kadın doğumaBen ilk bebeğimi regl olmadığım gün direkt öğrenmiştim
Teşekkürlerben de gördüm ikinci çizgiyi, inşAllah gebesinizdiiir
Ben hala şuan regl olcam diye bekliyorum o kadar ki fark anlamadımValla bende 4 gün gecince öğrendim ağrım olmayınca dedim sende bir tuhaflık var bi de hiç test yapmadım doğru kadın doğuma
İnşallah hayırlısıİnşallah vardır
Evet iki tane almıştım diğerini de öyle yapayımVar bence iki gün sonra tekrar test yapın
Valla ben dediğim iki iki gün kala yaptım çıkmadı iki gün geçip yapınca böyleYa benim bat 18 bugün yaptım çıkmadı.Pozitife dönme şansı var mı sizce ya
Ben ilk defa erken gebelik olanlardan yaptım iki gün kala dedim millet öğreniyor ya varsa çıkar ama yok yani erken gebelik testim iki gün kala çıkmadı demek ki herkes farklı önce bunu kabullenmemiz gerekiyor aslındaMillet 6 gün önce öğreniyor yaaa